"Blitz" και "Bad Teacher" στους κινηματογράφους!

15:07 22/8/2011 - Πηγή: TVNea
Δύο είναι οι ταινίες αυτής της εβδομάδας που μονοπωλούν τα βλέμματα όλων όσων ψάχνουν την γοητεία ένος όμορφου συνοικιακού θερινού κινηματογράφου ή την αίγλη της μεγάλης οθόνης των μεγάλων πολυκινηματογράφων. Απο την μία η καταιγιστική περιπέτεια δράσης "Blitz" με τον action actor Τζέισον Στέιθαμ, ενώ από την άλλη η ανάλαφρη κωμωδία-κομεντί "Bad Teacher" με την πάντα γοητευτική Κάμερον Ντίαζ σε ένα one-woman show! Πάμε λοιπόν να δούμε τα story των δύο αυτών ταινιών:
Blitz: Ο Τζέισον Στέιθαμ ("The Bank Job", "The Trasporter")
ηγείται του καστ, ως ο σκληροτράχηλος και ασυμβίβαστος ντετέκτιβ Μπραντ. Στο πλευρό του έχει έναν μάλλον αταίριαστο συνεργάτη, τον αστυνόμο Πόρτερ Νας που ενσαρκώνει ο Πάντι Κονσιντάιν ("The Bourne Ultimatum"). Το καστ συμπληρώνουν ο υποψήφιος για Bafta και Tony, Έινταν Γκίλεν ("The Wire") και ο υποψήφιος για Bafta, Ντέιβιντ Μόρισεϊ ("Captain Corelli's Mandolin", "State of Play', "Nowhere Boy").

Bad Teacher:


Η Ελίζαμπεθ Χάλσεϊ είναι μια καθηγήτρια γυμνασίου-κλασικό παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς όχι μόνο κακομεταχειρίζεται τους μαθητές της και βρίζει σα λιμενεργάτης, αλλά, παράλληλα, πίνει και καπνίζει σα να μην υπάρχει αύριο. Όχι, δηλαδή, πως την πολυενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, καθώς πολύ σύντομα πρόκειται να τα παρατήσει όλα, για να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της. Ωστόσο, όταν ο τελευταίος της δίνει τα… Λουμπουτέν στο χέρι, η Ελίζαμπεθ αναγκάζεται να ξεδιπλώσει τα θέλγητρά της προκειμένου να ξελογιάσει τον Σκοτ, έναν αφελή καινούργιο καθηγητή, ο οποίος πέρα από γοητευτικός είναι και… ματσωμένος, καθότι κληρονόμος μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης. Μόνο που, προκειμένου να τα καταφέρει, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ράσελ, του γυμναστή του σχολείου, ο οποίος μπλέκει διαρκώς στα πόδια της, αλλά και της Έιμι, μιας δημοφιλούς και καπάτσας συναδέλφου της, η οποία δείχνει αποφασισμένη να κάνει τον Σκοτ δικό της…

- Αλέξανδρος Κούρτης -
Keywords
Τυχαία Θέματα