Aυτην την εβδομαδα στην εκπομπή "Με αγάπη"

14:51 5/11/2011 - Πηγή: TVNea
Η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με Αγάπη», βρίσκονται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με το βλέμμα στραμμένο στις ευπαθείς ομάδες, αποδεικνύουν κάθε φορά, την αξία της δική μας στήριξης. Ακόμα, μας ενημερώνουν για πράξεις αγάπης, που στόχο έχουν μια καλύτερη ζωή για όλους.
«Κοινωνικό Σούπερ Μάρκετ»
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ούτε καν το ελάχιστο: ένα πιάτο φαγητό. Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκηδόνας, «Οι Θρακιώτες», που δημιούργησε ένα «Κοινωνικό Σούπερ
Μάρκετ», μέσα από το οποίο παρέχονται καθημερινά τρόφιμα, ρούχα και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες, δωρεάν.
«Στήριξη σε ανέργους»
Τρίτη 8 Νοεμβρίου...

Η ανεργία είναι η μεγαλύτερη πληγή που πρέπει να αντιμετωπίσει μια κοινωνία. Δύο ψυχολόγοι και τρεις ψυχίατροι από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να βοηθήσουν, διοργανώνοντας ομαδικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας για ανέργους. Στην εκπομπή «Με Αγάπη», την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στον ΑΝΤ1.

«Μικρόπολη στο Γκάζι»
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου
Η Μαρί Κυριακού, μας παρουσιάζει τη «Μικρόπολη» στο Γκάζι, που μεταμορφώθηκε σε μια πόλη φτιαγμένη ειδικά για τα παιδιά, συνδυάζοντας το παιχνίδι και την εκπαίδευση, με έναν μοναδικό τρόπο. Περισσότερα την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 12:50.

«Στήριξη στα παιδιά της Αιθιοπίας»
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου
Η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για τον Σύλλογο Βοήθειας Παιδιών Αιθιοπίας, «Lalibela», που παρέχει υλική, ηθική και μορφωτική βοήθεια στα παιδιά της Αιθιοπίας.


«Green Project»
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Όσο μεγάλη είναι η οικολογική καταστροφή, τόσο μεγαλύτερη είναι και η δύναμή μας να την αναστρέψουμε! Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού, μας μιλάει για την «Green Project», που έχει στόχο να αφυπνίσει την περιβαλλοντική μας συνείδηση.


Keywords
Τυχαία Θέματα