Aννα Βισση: Το καλύτερο μου τραγούδι είναι η κόρη μου, η Σοφία!

16:21 12/7/2011 - Πηγή: TVNea
Η απόλυτη ελληνίδα star, η DIVA του ελληνικού τραγουδιού, η Άννα Βίσση, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Σαντορίνη fm 106.4'' για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, την σχέση της με το κοινό, για τον Σάκη Ρουβά, για τον Νίκο Καρβέλα και το ομορφότερο δώρο του, την κόρη τους Σοφία.
Συγκεκριμένα, η Αννα Βίσση, που λατρεύει την Σαντορίνη, που πρόσφατως επισκέφτηκε για διακοπές, γι αυτο και την επιθυμεί ως μόνιμο
τόπο διαμονής αν αποσυρθεί απ τα φώτα της show biz, μίλησε για τον Σάκη Ρουβά λέγοντας οτι η φετινή συνεργασία τους ήταν ακόμα πιο ώριμη, παρότι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το οriginal, την πρώτη τους συνεργασία πριν απο 13 χρόνια.
Για τις LIVE εμφανίσεις της, αποκάλυψε το μυστικό της: ''Πάντα κοιτάω να πετυχώ την επαφή με τον κόσμο” και πρόσθεσε: ''Αυτό που πρώτα με ενδιαφέρει να ξυπνήσω στον κόσμο δεν είναι η προσοχή τους, είναι το πάθος τους. είναι να ξυπνήσουν οι αισθήσεις τους''. 

Όσο για το κοινό που την ακολουθεί ανέφερε:''Είναι υπέροχο για έναν καλλιτέχνη να βλέπει πιστούς φίλους'', ενώ για τις γυναίκες fans της είπε: ''Οι πιο μεγάλες γυναίκες με αποκαλούν τους. Μια γυναίκα καταλαβαίνει την άλλη τι έχει περάσει για να πετύχει και να μπορέσει να αντέξει στον χρόνο. Τώρα, για τις πιο νεαρές, εισπράττω το . Δηλαδή, αυτό που είμαι το λέω και δεν βγάζω προς τα έξω μόνο τα καλά μου και δεν φοβάμαι να αποκαλύψω και μια πλευρά μου που δεν είναι πιο τέλεια. Και αυτό η νέα γενιά επειδή έχει μια άλλη γλώσσα επικοινωνίας, το καταλαβαίνει''. ...
Η σχέση της με το άλλο φύλο, τους άνδρες είναι ιδιαίτερη. Δεν θέλει ψεύτικες σχέσεις, δεν θέλει κάποιος να της λεει άλλο απο αυτό που θέλει να της πει, με τρόπο, επειδή είναι η Αννα Βίσση.Ο Νίκος Καρβέλας για την Άννα, πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, πάντα θα είναι μια σχέση πάθους. Πλέον οχι ερωτική, αλλά και τότε που ήταν (ερωτική), το κοινό τους πάθος πάντα ήταν η μουσική, αυτό τους ένωνε, σύμφωνα με την τραγουδίστρια.
Επίσης, μίλησε και για το νέο της δισκογραφικό βήμα, που θα εμπεριέχει και κάποια παλιά διασκευασμένα τραγούδια, ξεκαθαρίζοντας όμως τώρα είναι δύσκολο να βγάλεις έναν ολκληρωμένο δίσκο, γιατί «θέλει χρόνο», ενώ τη μέρα ακούσματος ενός καινούριου τραγουδιού την χαρακτήρισε  ''μέρα οργασμού''. Στα νέα επαγγελματικά της σχέδια, είναι και η μεταφορά εικόνων από την καθημερινή της ζωή, την επιμέλεια της οποίας έχει η Μυρτώ Κοντοβά. «Δεν θεώρησα ποτέ ότι ξεπουλήθηκα», τόνισε η διεθνούς φήμη star.
Τέλος, κάνοντας έναν απολογισμό των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει μέσα στην πρώτη τριάδα έβαλε το «Δώδεκα», το «Δεν θέλω να ξέρεις» και το «Τρένο». Το ''Δώδεκα'' είναι το τραγούδι, δήλωσε. Oλα τα τραγούδια της, είναι σαν παιδιά της και με βάση αυτή την παρομοίωση είπε: ''Εχω κάνει πάρα πολλά παιδιά, αλλά το καλύτερο απ όλα είναι η Σοφία. Το καλύτερό μου τραγούδι είναι η Σοφία και μια ζωή θα είμαι περήφανη γι αυτό το τραγούδι, για αυτό το πλάσμα''.






Keywords
Τυχαία Θέματα