Allou fun Mark με τον Μάρκο Σεφερλή, απόψε στις 21:00 στο Mega

10:15 20/3/2015 - Πηγή: TVNea
Απόψε στις 21:00 οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση Allou fun Mark του Μάρκου Σεφερλή που ανέβηκε το καλοκαίρι του 2014 στο Δελφινάριο.

'Ενα ξεχωριστό υπερθέαμα με στοιχεία Τσίρκου και Λούνα Πάρκ με μεγάλες δόσεις μαγείας, φαντασίας, χαράς, ανατροπής και πάνω απ' όλα... γέλιου!
Σε μια χώρα που όλοι είναι «Allou», ο Μάρκος
Σεφερλής τα βλέπει όλα... αστεία και διασκεδαστικά -με μία λέξη «Fun»- βρίσκοντας και πάλι τον τρόπο να μας ταξιδέψει με την παρέα του, στη χώρα της αληθινής κωμωδίας, της ατάκας και του χιούμορ και να μας κάνει για λίγες ώρες και πάλι παιδιά!
Κλόουν, μάγοι, ακροβάτες, χορευτές, ηθοποιοί, τραγουδιστές και ζωντανή ορχήστρα, συνθέτουν το πιο τρελό πάρτι. Εκεί θα δεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν συναντάς καθημερινά! Τι σημαίνει αυτό;
Είδε ο Θεός ανασχηματισμό κι είπε να κάνει νέο κατακλυσμό! Ποιος θα είναι ο σύγχρονος ΝΩΕ; Πώς θα φτιάξει την κιβωτό; Ποιους θα σώσει;
Ποιος ξέρει καλύτερα απ' όλους τι γίνεται μέσα κι έξω απ' την Βουλή; Μα φυσικά δυο περιστέρια που συχνάζουν στην πλατεία Συντάγματος!
Γιατί ο τουρισμός μας πάει απ' το καλό στο καλύτερο; Γιατί το διώροφο λεωφορείο που κάνει τον γύρο της Αθήνας έχει τον καλύτερο ξεναγό! (Λαμόγιο μεν, απολαυστικός δε!).
Ηθικόν; Ακμαιότατον! Και πώς να μην έχουμε, όταν στις δυνάμεις του ελληνικού στρατού υπάρχουν τέτοιοι φαντάροι; Μια «στρατιωτική επιχείρηση» θα σας πείσει!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Στέλιος Κρητικός, Ζώζα Μεταξά, Γιάννης Ζουμπαντής
Σκηνοθεσία: Μάρκος Σεφερλής
Κείμενα: Μάρκος Σεφερλής, Στέλιος Παπαδόπουλος
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Κοστούμια: Σύλια Δεμίρη
Στίχοι τραγουδιών: Μάρκος Σεφερλής
Χορογραφίες: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν
Παραγωγή: THE ART OF COMEDYhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
allou fun mark συντελεστες, θεατρικη παρασταση μαρκου σεφερλη 20/3/15
Τυχαία Θέματα