28 Οκτωβρίου: Παρέλαση, δοξολογία και τούρκικα!

17:46 23/10/2011 - Πηγή: TVNea
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Περασμένα-ξεχασμένα, φαίνεται πως αναφωνούν οι προγραμματιστές των καναλιών, όταν πρέπει να συντάξουν το πρόγραμμα για την επέτειο του «ΟΧΙ». Τι και αν τα γεγονότα της Κατοχής και του πολέμου για πολλούς Έλληνες παραμένουν πληγές που δεν επουλώνουν εύκολα, τι και αν η Ελλάδα βιώνει μία πολιτική, κοινωνική και οικονομική διάσπαση, οι καναλάρχες αποφάσισαν πως οι πολεμικές ταινίες και τα αφιερώματα «δεν τα φέρνουν». 
Κοιτώντας το πρόγραμμα, τα κανάλια μεταδίδουν τούρκικα,
Λαζόπουλο και Χάρι Πότερ. Από τα ιδιωτικά μόνο ...
στο Star υπάρχει η ταινία «ΟΧΙ» με την γνωστή ερμηνεία του Κώστα Πρέκα , στην θέση του «Μade in Star». ΑΝΤ1 και MEGA φιλοξενούν τα δύο τούρκικα σήριαλ «Πειρασμός» και «Έρωτας και Τιμωρία», ενώ η Primetime είναι φουλαρισμένη με το «Grey’s Anatomy», το «Ευτυχισμένοι Μαζί», την «Ζωή της άλλης», ενώ στον Alpha η επανάληψη του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θεωρήθηκε ιδανική για την ημέρα. Εκτός πραγματικότητας δηλαδή και οι … γερμανοί προγραμματιστές.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι νεότεροι… κάπως έτσι το σκέφτηκε η κρατική τηλεόραση που από νωρίς το πρωί θα καλύψει στα κανάλια ΕΤ1 και ΕΤ3 τις Δοξολογίες και Παρελάσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ με πληθώρα ντοκιμαντέρ και σπανίων συνεντεύξεων η ΕΤ1 … κόντρα στους υπόλοιπους θα προσπαθήσει να στηρίξει το πρόγραμμα σε καθαρό ιστορικό επίπεδο. Στο ίδιο μήκος - κλίματος και ο ΣΚΑΪ που ποντάρει σε ντοκιμαντέρ και εσωτερικής παραγωγής αφιερώματα (βλέπε «Οι μάχες των Ελλήνων»  στις 15:00).
Μία μέρα μετά, ο ΑΝΤ1 μεταδίδει ταινία αφιερωμένη στο '40, την πολεμική δραματική ταινία «Κατάσκοπο Νέλλη» με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη (17:40). 
Όσο και αν ψάξαμε την Υπολοχαγό Νατάσα δεν την βρήκαμε στο τηλεοπτικό μενού... για δείτε και εσείς: 


Keywords
Τυχαία Θέματα