« Καλοκαίρι Μαζί στις 10»: Πλήρης και ενδιαφέρουσα η καλοκαιρινή προσπάθεια του Αντ1...

13:25 3/7/2018 - Πηγή: TVNea

Το παιχνίδι με τις πρωινές εκπομπές είναι να μην φανούν «ξεπέτες» και εύκολα πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Το «Καλοκαίρι Μαζί στις 10», όπως είναι ο τίτλος της εκπομπής αφού ακολουθεί το μοντέλο του ενιαίου πρωινού που ξεκινά στην αρχή με ενημέρωση και δίνει πάσα στη ψυχαγωγία, είναι μια πλήρης εκπομπή. Με πρωτογενές ρεπορτάζ, με συνδέσεις, με αστρολογία και μαγειρική, με τα όλα του.

Αυτό που φαίνεται, επίσης, είναι πως οι κεντρικοί παρουσιαστές της εκπομπής δεν είναι «παιδιά» που ήρθε η ώρα να αρπάξουν μια ευκαιρία για να γίνουν «celebrities». Ήταν και από πριν, μόνο
που τώρα παρουσιάζουν και ένα φιλόδοξο project που στηρίζεται μόνο σε αυτούς.

Η Νικολέττα Ράλλη είναι χειμαρρώδης. Σέξι, εντυπωσιακή, μια γυναίκα που αν μη τι άλλο λατρεύει το ανδρικό κοινό. Και ενώ ο κανόνας λέει πως μια σέξι παρουσιάστρια είναι κατά κύριο λόγο ατάλαντη, η Νικολέττα είναι η εξαίρεση. Το «Όλα Καλά», πέρυσι, λειτούργησε ως μία ακούσια προπόνηση, ωστόσο, το ταμπεραμέντο της και η θέληση να πετύχει είναι αυτό που θα καταλάβεις με την πρώτη. Στην πρεμιέρα μπορεί να σου φανεί πως πατάει λίγο πιο πολύ γκάζι από τους υπόλοιπους, αλλά έτσι είναι η Νικολέττα, ασυγκράτητη. Από την άλλη, ευτυχώς να λες, γιατί πήξαμε στους μέτριους και τους συγκρατημένους, τελευταία.

Μαζί της είναι και ο (διαχρονικά εντυπωσιακός) Νίκος Αναδιώτης που δεν είναι άγνωστος με την πρωινή ζώνη. Η θητεία του στο «Happy Day» και το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» φαίνεται πως έχει λειτουργήσει θετικά στην εικόνα του. Και ναι, το «Καλοκαίρι Μαζί» είναι το «δώρο» του ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή του στο «Nomads» - ήταν κοινό μυστικό από το περασμένο φθινόπωρο πως είχε κάνει συζητήσεις να αξιοποιηθεί κάπως στο πρόγραμμα του σταθμού και να που βρέθηκε η κατάλληλη συγκυρία.

Yupiii - Κωνσταντίνος Αντωνάτοςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα