«Υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί η κυβέρνηση;»

21:04 2/5/2014 - Πηγή: NewsBomb

Θέμα εθνικών εκλογών θέτει -εμμέσως πλην σαφώς- ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αν τα ποσοστά που θα συγκεντρώσουν συνολικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές είναι μικρότερα από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ

Στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι έχουν αρχίζει να... προετοιμάζουν το έδαφος για την πτώση της συγκυβέρνησης σε περίπτωση που προκύψει εκλογική πανωλεθρία στις ευρωεκλογές.

Δεν

εξηγείται διαφορετικά η δημόσια παραδοχή του Βουλευτή και εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος μιλώντας την Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό BΗΜΑ FM, έδειξε το δρόμο προς τις εθνικές κάλπες, αν το αποτέλεσμα στο σύνολό του για Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ-Ελιά, είναι μικρότερο από το ποσοστό που θα συγκεντρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Βενιζέλου σχετικά με τις ευρωεκλογές και το μέλλον της κυβέρνησης, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ήταν κατηγορηματικός:

«Είπε την πραγματικότητα. Ότι αν αύριο δεν πάει καλά η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά, που μας ενδιαφέρει εμάς, στις εκλογές, ή αν το άθροισμα π.χ. της κυβέρνησης είναι πιο χαμηλό από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί κυβέρνηση; Λέω ένα απλό παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση, αν το άθροισμα των δύο κομμάτων είναι μικρότερο από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κάποιος που θα πει ότι προχωράμε; Πώς θα πει προχωράμε και πού; Εάν ήμασταν σε ένα ευρωπαϊκό κράτος, οι ευρωεκλογές θα ήταν ευρωεκλογές. Δυστυχώς, όμως, τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα.»

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντινόπουλος: Ο Παπανδρέου να αναλάβει τις ευθύνες του

Δυο ξένοι Παναδρέου – Βενιζέλος

Σήκω Ανδρέα να τους δεις…

Έντονη αντίδραση Παπανδρέου: Επιχειρούν να ποδηγετήσουν το ΠΑΣΟΚ

Παπανδρέου: Δεν περίμενα τόση ανησυχία από ορισμένους

Κοππά για Βενιζέλο: Ντροπή του!

Το «φάντασμα» που κυνηγά τον Βενιζέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα