ΥΕΘΑ: Οι αλήθειες του Αρχηγού έφεραν…φουρτούνα

Έγγραφο με το οποίο στήριζε πλήρως τις θέσεις και τις απόψεις του Αρχηγού του ΓΕΝ, είχε στείλει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην Α/ΓΕΝ, Δημήτρης Ελευσινιώτης.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Real News», η οποία αποκαλύπτει το έγγραφο, όταν ο κ. Κοσμάς Χριστίδης δημοσιοποίησε στο περιβάλλον του, αλλά και σε άλλους αρχηγούς τη σκέψη του να μιλήσει δημόσια για την κατάσταση του στρατιωτικού προσωπικού αλλά και για το κλίμα που θα δημιουργηθεί μετά τις περεταίρω περικοπές στα εφάπαξ των στρατιωτικών, η μοναδική απάντηση που έλαβε

ήταν ένα έγγραφο από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Ελευσινιώτη.

Ο κ. Ελευσινιώτης στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου επισημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει μέριμνα ώστε «η τυχόν υπουργική απόφαση όπου θα καθοριστεί νέα βάση υπολογισμού του εφάπαξ, να μην περιλαμβάνει περαιτέρω μείωση του εφάπαξ…» Δηλαδή πλήρης ταύτιση με όσα έλεγε ο Α/ΓΕΝ στο δικό του έγγραφο.

Το ενδιαφέρον, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι ότι αργότερα το ΥΕΑΘΑ, ξεκίνησε ένα σαφάρι ώστε το χαρτί Ελευσινιώτη να αποσυρθεί. Ο σάλος που προκάλεσαν τα όσα είπε ο κ Χρηστίδης προφανώς έφεραν σε πλήρη αμηχανία την κυβέρνηση αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα