Ξεφυλλίστε τις εφημερίδες με ένα κλικ

Η σύσκεψη που κάλεσε ο πρωθυπουργός με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, η σκληρή διαπραγμάτευση του υπουργού Εργασίας με την Τρόικα που πιέζει για συμπίεση μισθών και η μείωση των επικουρικών συντάξεων είναι τα θέματα που κυριαρχούν στις σημερινές εφημερίδες.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κόντρα με τις σκληρές απαιτήσεις της Τρόικας!...."

Η εφημερίδα γράφει ότι "ενώπιος ενωπίω με τις ανυποχώρητες απαιτήσεις της Τρόικας θα βρεθούν εκτός απροόπτου σήμερα το απόγευμα

οι πολιτικοί αρχηγοί που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Λουκάς Παπαδήμος προκειμένου να αποσπάσει τη στήριξή τους σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις".

Η ΑΥΓΗ: "Τσακίζουν τους μισθούς ταΐζουν τις τράπεζες".

Κατά την εφημερίδα "ισοπεδώνονται μισθοί-συντάξεις και συλλογικές συμβάσεις στο όνομα του "κουρέματος" των ομολόγων (PSI). Με κοινές, αλλά χωρίς ψήφο μετοχές η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Κλειδώνουν σήμερα τα μέτρα σε σύσκεψη Παπαδήμου-πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ενας άνδρας στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει; ".

Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "διώχτε γρήγορα τον άνθρωπο που έφερε τη συμφορά στον τόπο και διέλυσε τη Δημοκρατική Παράταξη, γιατί διαφορετικά θα σηκωθεί από τον τάφο ο ίδιος ο Ανδρέας".

ΒΡΑΔΥΝΗ: "Δάνεια. Δέκα οδηγίες για να τα ρυθμίσετε".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κ.Ιωάννα Μελάκη απαντάει σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Νέα απόφαση ειρηνοδικείου υπέρ συνταξιούχου δανειολήπτη".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:"Καρναβάλι με την τρόικα".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σήμερα το βράδυ ο Παπαδήμος και οι τρεις αρχηγοί αντιμέτωποι με την Ιστορία. Νέος γύρος εκβιασμών (για έγγραφες δεσμεύσεις) με πρόσχημα το Δάνειο".

ΕΘΝΟΣ: "Αγρια μάχη για μισθούς, δώρα, επικουρικές".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "με ανυποχώρητο τρόπο η τρόικα επιμένει να κοπούν με το μαχαίρι μισθοί, δώρα, επιδόματα και επικουρικές συντάξεις. Συνδέει άμεσα τις περικοπές με τη συμφωνία για το PSI. Η διαπραγμάτευση με τον υπουργό Εργασίας Γ.Κουτρουμάνη είναι σκληρή".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: " Ο Θάνατος του Χριστόδουλου και η Ελληνική-Παγκόσμια Κρίση!"

Στο βασικό της θέμα επισημαίνει "τι θα ήταν διαφορετικό αν ο Αρχιεπίσκοπος-κεραυνός σήμερα ζούσε.... ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αυξάνουν 14% έως 33% το χαράτσι της ΔΕΗ".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "νέες επιβαρύνσεις-σοκ φέρνει η εκτίναξη των αντικειμενικών αξιών. Η αναπροσαρμογή των τιμών στα ακίνητα συμπαρασύρει φόρους μεταβίβασης, κληρονομιάς και εισοδήματος από ενοίκια".

ΕΣΤΙΑ: "Πληρώνουμε το σοσιαλισμό".

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι "αραγε τι έγινε κατά την τελευταία διετία προς την κατεύθυνση της εξυγιάνσεως της ελληνικής οικονομίας; Ουσιαστικώς τίποτε. Και δοθέντος ότι ο χρόνος τρέχει, η κατάστασις έγινε πολύ χειρότερη ".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Κρίσιμο 48ωρο για το δάνειο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "δραματ

Keywords
Τυχαία Θέματα