Βίντεο: Ποσοσφαιριστής φιλά στο στόμα αντίπαλο μέσα στο γήπεδο!

Μετά τον περσινό αξεπέραστο fail με το gay φιλί μεταξύ ποδοσφαιριστών και το νέο FIFA έχει τα... ίδια προβλήματα!

Xρήστες εντόπισαν ένα περίεργο bug (προγραμματιστική ατέλεια που προκαλεί «παρενέργειες» στη λειτουργία ενός προγράμματος) που προκάλεσε χαμόγελα...

Συγκεκριμένα, χάρη σε ένα... προβληματάκι της μηχανής γραφικών του παιχνιδιού Player Impact

Engine στο demo του FIFA 13 που κυκλοφόρησε πρόσφατα η EA για τους χρήστες εντοπίστηκε ο νέος επιθετικός της Αrsenal Ολιβιέ Ζιρού να φιλά... περιπαθώς τον μέσο της Borussia Dortmund Μάριο Γκότζε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα!

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα, όπως όταν οι παίκτες πανηγυρίζουν, και ενώ προϋπήρχε στο FIFA 12 με τον παίκτη της West Ηam, Άντι Κάρολ να φιλά τον πορτιέρο της Arsenal, Λούκας Φαμπιάνσκι, εντούτοις δε διορθώθηκε.

Πάντως, ο παραγωγός του παιχνιδιού Ντέιβιντ Ράτερ ερωτηθείς για το θέμα ήταν κατηγορηματικός ότι δε θα υπάρχουν... τρυφερές στιγμές στα εικονικά γήπεδα:

«Έχουν ληφθεί μέτρα για να βεβαιωθούμε ότι οι παίκτες δε θα «μπλέκονται» στο FIFA», τόνισε.

«Το ενδιαφέρον είναι ότι τέτοια βίντεο (σ.σ από το FIFA 2012) στην πράξη μας έκαναν να κάνουμε το FIFA 13 καλύτερο (...) είδαμε τι κάνει τους παίκτες να «κλειδώνουν» μεταξύ τους, και εισαγάγαμε διαφορετικούς μηχανισμούς για να «απεμπλέκονται» οι παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα