Βίντεο: Η βράβευση και η αποθέωση του Δ. Γιαννακόπουλου στη Λεωφόρο

Με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να έχουν κατακλύσει τον «Τάφο του Ινδού», ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τιμήθηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και αποθεώθηκε!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να τιμά και να αναγνωρίζει όσους στηρίζουν έμπρακτα τη νέα

του προσπάθεια, κάτι που έγινε και το Σάββατο (23/11) το απόγευμα στο κλειστό της Λεωφόρου. Στο περιθώριο της αναμέτρησης ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον ΠΑΟΚ για την Α1 μπάσκετ γυναικών, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και η εφημερίδα Πράσινη – που εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή της, Βαγγέλη Ζορμπά – τιμήθηκαν από τη «μάνα του λόχου» με τον κόσμο να αποθεώνει τον κ. Γιαννακόπουλο και να ζητά ξανά τίτλους.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος και ο Βαγγέλης Ζορμπάς τιμήθηκαν από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλία Μιχαλαριά. Μάλιστα, στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δόθηκε και ένα μπλουζάκι με το μότο «Παναθηναϊκός θα πει, μαχητική ψυχή», με την αποθέωση να είναι πρωτοφανής από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» οι οποίοι για μια ακόμα φορά κατέκλυσαν τον «Τάφο του Ινδού». Ο Δ. Γιαννακόπουλος στο μήνυμα που απηύθυνε από μικροφώνου δεσμεύτηκε πως ο ίδιος και η οικογένειά του θα συνεχίσουν να στηρίζουν πάντα τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ενώ συνεχάρη τη νέα διοίκηση της «μάνας του λόχου» για την προσπάθεια που καταβάλει.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου τιμή που μέσω της Πράσινης μπορούμε να βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται από όλους στον σύλλογο και τον ερασιτέχνη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους εσάς, γι' αυτή την προσπάθεια και να δηλώσω ότι εγώ και η οικογένειά μου κάθε χρόνο θα είμαστε πάντα κοντά στον ερασιτέχνη», είπε εν μέσω αποθέωσης ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, ενώ ακολούθησε νέα αποθέωση από τον κόσμο, αλλά και συνθήματα κατά του «αιωνίου» αντιπάλου, Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της εφημερίδας Πράσινη, Βαγγέλης Ζορμπάς, χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο και δεσμεύτηκε με τη σειρά του πως η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών θα είναι πάντα δίπλα στον Ερασιτέχνη και θα στηρίζει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο όλες του τις προσπάθειες σε όλα τα μέτωπα…

Δείτε όλα τα βίντεο και αναλυτικό ρεπορτάζ από τη Λεωφόρο, στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα