Βιεϊρίνια: «Όνειρό μου ένας τίτλος με τον ΠΑΟΚ»

01:21 1/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος χαρακτηρίζει ως όνειρο την κατάκτηση ενός τίτλου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, ο Πορτογάλος μέσος ξεκαθάρισε πως στο μέλλον θα ήθελε να παίξει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

«Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη περίοδο δεν είναι ούτε το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ

ούτε οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τα μελλοντικά βήματα της καριέρας μου. Το μόνο που σκέφτομαι αυτό το διάστημα των εορτών είναι η οικογένειά μου και όταν ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα να μου να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Real Sports» ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και συνέχισε:

«Όνειρό μου είναι ένας τίτλος με τον ΠΑΟΚ. Δεν κρύβω ότι μελλοντικά θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αυτό όμως νομίζω ότι ισχύει για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει φιλοδοξίες. Όλοι θα ήθελαν να παίξουν σε πρωταθλήματα όπως είναι το ισπανικό, το ιταλικό ή το αγγλικό. Για την ώρα όμως εγώ είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά που έχω. Την οικογένειά μου και την ομάδα μου».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα