Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός - Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός αφού για σήμερα Τετάρτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν, ενώ ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στη βόρεια Κρήτη και οι ισχυροί άνεμοι θα εξασθενήσουν από το απόγευμα.

Αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και τα ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά

από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος και στη συνέχεια θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί στις βόρειες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα