Βασιλειάδης στο Onsports: «Εμείς το πιστεύουμε!»

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών πραγματοποίησε χθες (11/06) την πρώτη της προπόνηση ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά με τον Κώστα Βασιλειάδη να δηλώνει, μέσω του Onsports, πανέτοιμος!..

Ο διεθνής γκαρντ της Μπιλμπάο ήταν ιδιαίτερα κεφάτος κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας των προπονήσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και μίλησε στο Onsports τονίζοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην Εθνική ομάδα, πιστεύοντας παράλληλα, ότι θα προκριθεί

στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012.

Αρχικά ο Κώστας Βασιλειάδης μάς είπε για την πρώτη συγκέντρωση, η οποία έγινε με πολλές απουσίες (έλειπαν οι Ηλίας Ζούρος, Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Ζήσης και Νικ Καλάθης):

«Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εφόσον βρισκόμαστε εδώ θα προσπαθήσουμε όλο αυτό το διάστημα να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό που ζήτησε ο κόουτς από την πρώτη στιγμή, ο κόουτς ο Πρίφτης μέχρι να έρθει και ο κόουτς ο Ζούρος. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί είναι λίγες οι μέρες. Να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε πίσω τα συστήματα της ομάδας από πέρυσι γιατί η φιλοσοφία είναι ίδια. Να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό τουρνουά, να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε περισσότερο και να είμαστε έτοιμοι για το προολυμπιακό».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα