Βαλβέρδε: «Πιθανή η κουβέντα για μέσο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχτηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα συζητήσουν για την απόκτηση μέσου.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι θα μιλήσει με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη για το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Φέισα, ενώ ευχήθηκε πρωτάθλημα και... Europa League!

Για τα μεταγραφικά

θέματα είπε: «Είναι μία συνηθισμένη ερώτηση που γίνεται. Είναι αλήθεια πως ότι χρειάζεται η ομάδα θα συζητηθεί με την διοίκηση. Ότι χρειάζεται θα μεταφερθεί στον πρόεδρο. Θα είναι όμως κάτι που θα γίνει κλειστά.

Δεν μου αρέσει να μιλάω σε συνεντεύξεις Τύπου για τέτοια θέματα. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να εκτιμήσουμε τον τραυματισμό του Φέισα γιατί είναι πολύ χρήσιμος. Ίσως να χρειαστεί να μιλήσουμε για εκείνη την θέση. Βλέπουμε πως είναι έτοιμος ο Ιμπαγάσα ενώ έρχεται και ο Μακούν».

Όταν ρωτήθηκε αν προτιμάει πρωτάθλημα ή Europa League, απάντησε: «Πρέπει να διαλέξω; Ο πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ όμως να αρνηθώ την συμμετοχή μας στο Europa League.

Είναι μία διοργάνωση που μου αρέσει πολύ. Έχω χάσει δύο φορές την ευκαιρία να την κατακτήσω. Ξέρω πως στον κόσμο θα άρεσε να κάνουμε μία καλή πορεία. Μπορεί να συμβούν τα πάντα σε έναν τέτοιο θεσμό.

Μπορείς να χάσεις αλλά και να κερδίσεις. Πρώτα όμως είναι το πρωτάθλημα. Αν δεν χρειαζόταν να διαλέξω; Θα ήθελα να τα κερδίσουμε και τα δύο. Και το πρωτάθλημα και το Europa League».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα