Βαλβέρδε: «Ήρθαμε για να παίξουμε την Τρίτη»

Κάθετος ήταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, για το πότε επιθυμεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Ρούμπιν Καζάν, μιλώντας δημοσιογράφους στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τη ρωσική ομάδα για τους «32» του Europa League.

Την Τρίτη (14/2) και όχι την Τετάρτη θέλει, όπως ξεκαθάρισε

ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε στη καθιερωμένη πριν από τα ματς συνέντευξη Τύπου, να διεξαχθεί ο αγώνας με αντίπαλο την Ρούμπιν.

Ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων» ρωτήθηκε για το αν θέλει να γίνει το παιχνίδι την Τρίτη, όπως είναι αρχικά προγραμματισμένο ή αν θα προτιμούσε να μετατεθεί για την επομένη, με την τοποθέτησή του να είναι ξεκάθαρη:

«Ήρθαμε για να παίξουμε Τρίτη κι ελπίζουμε να παίξουμε τότε... Μας προβληματίζει η Ρούμπιν και σ' αυτήν έχουμε το μυαλό μας, όχι στις καιρικές συνθήκες και στο κρύο ή στον χλοοτάπητα του Λουζνίκι...

Η Ρούμπιν είναι μία δυνατή ομάδα κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού...

Ήταν αναμενόμενο από τότε που μάθαμε την κλήρωση ότι τον Φεβρουάριο θα είχε πολύ κρύο στην Ρωσία. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και την αντίπαλό μας, όχι στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Μόσχα...»

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα