Βαλβέρδε: «Εξαιρετική συνεργασία με τον Μαρινάκη»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό, έχοντας παράλληλα τις καλύτερες σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη λήξη του χθεσινού (28/4) τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας πως η συνεργασία του με τον

Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν εξαιρετική.

Αναλυτικά ο Βαλβέρδε μίλησε για:

Τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Στους τελικούς το σημαντικό είναι να κερδίζεις. Καθώς προχωρούσε το ματς, πίστεψα ότι θα το πάρουμε, δημιουργούσαμε ευκαιρίες, προσπαθούσαμε πολύ, όμως ο Ατρόμητος αποδείχθηκε πολύ δυνατός, μας εμπόδισε να σκοράρουμε, το ματς ήταν στο 1-1 όμως στο φινάλε βάλαμε το γκολ με τον Φουστέρ και πήραμε το Κύπελλο. Το βασικό είναι να νικάς στους τελικούς».

Το τι κρατάει από τη σεζόν: «Εκτός από το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε και ήταν πολύ δύσκολο, το καινούριο είναι το ότι πήγαμε πολύ καλά στην Ευρώπη. Κάναμε καλά παιχνίδια».

Τα στοιχεία που θα άλλαζε μέσα στην χρονιά, έπειτα από λάθος επιλογή του: «Θα άλλαζα πολλά, έχω κάνει πολλές λάθος επιλογές. Αλλά από τα λάθη μαθαίνεις. Αν μπορούσα να άλλαζα κάτι θα ήταν το ματς με την Μέταλιστ να τελείωνε λίγο νωρίτερα...».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα