Τσικνοπέμπτη με καλό καιρό

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, περιμένουμε σήμερα.

Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 20 βαθμούς

στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Παρασκευή
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι στα δυτικά, τα νότια και βαθμιαία στην ανατολική νησιωτική χώρα. Εξασθένηση το βράδυ και από τα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα ανατολικά και νότια.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: σε πτώση

Σάββατο
Στην ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, στα νότια πελάγη 6 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία στο βόρειο αιγαίο από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Κυριακή
Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα.
Άνεμοι: στα δυτικά και τα βόρεια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα