Τσάκας: «Την Τετάρτη δείχνουμε τα λεφτά!»

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου θα «επιδείξει» (όπως διόρθωσε ο ίδιος) τα 15 εκατομμύρια ευρώ που προτίθεται να βάλει στον Παναθηναϊκό ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ, σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα.

Μαλιστα ο Βλάσης Τσάκας, επικαλούμενος πληροφορίες από το γραφείο του Παύλου Γερουλάνου, αποκάλυψε

πως είναι θέμα ωρών να περάσει η τροπολογία που θα επιτρέψει στον Σαουδάραβα να αναλάβει τα ηνία της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Καμία παράταση δεν ζητήθηκε. Όποιοι ξέρουν να διαβάσουν το MoU ξέρουν ότι η 21 Νοεμβρίου που αναγραφόταν ήταν ενδεικτική ημερομηνία. Ξεκινήσαμε με τέσσερις μέρες καθυστέρηση λόγω τυπολατρίας της ΠΑΕ. Κάνουμε έλεγχο σε 2,5 εβδομάδες, ενώ άλλοι έλεγχοι στην ΠΑΕ γίνονταν σε 2,5 μήνες. Ξεκινήσαμε Πέμπτη ενώ μπορούσαμε να είχαμε ξεκινήσει από την Τρίτη. Αυτή είναι η καθυστέρηση που υπάρχει και οι καθυστερήσεις σφυρίζονται», τόνισε αρχικά ο Τσάκας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» του «ΣΚΑΪ», για να συμπληρώσει:

«Ξαναλέω πως εφόσον στις 30 έχουμε καταθέσει τα χρήματα -και ανεξάρτητα από το αν θα έχει ψηφιστεί η τροπολογία- εμείς θα νιώθουμε ιδιοκτήτες. Τυπικά ο νόμος δεν θα μας το επιτρέπει, αλλά απλά θα περιμένουμε μέχρι να γίνει πράξη η δέσμευση του υπουργού και να τροποποιηθεί. Αν γίνει αυτό, δεν θα χρειαστεί να πάμε στο plan b μέσω εταιρείας από την Κύπρο».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Αναζητήσεις
τσακας λεφτα
Τυχαία Θέματα