Τσάκας: «Ο Παναθηναϊκός θα βγει στο προσκήνιο»

Απόλυτα αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον πρίγκιπα εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας που εξαπέλυσε μύδρους κατά του Ολυμπιακού για τα παράπονα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τη διαιτησία.


Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra

και τόνισε πως σήμερα θα τελειώσει το θέμα με την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Σαουδάραβα. Ο Βλάσης Τσάκας παράλληλα αναφέρθηκε και στο θόρυβο που γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα για τη διαιτησία και εξαπέλυσε επίθεση στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Περιμένουμε να τελειώσει. Από την πλευρά μας πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι αργά το απόγευμα. Ο κ. Βαρδινογιάννης θα πάρει, μέσω των δικηγόρων, ένα φάκελο με όλα τα στοιχεία που οφείλουμε και από ‘κει και μετά είναι στο χέρι του», ήταν τα πρώτα λόγια του εκπροσώπου του πρίγκιπα για το θέμα της μεταβίβασης μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όσο για τη θέση του Γιάννη Βαρδινογιάννη σχολίασε: «Προσωπικά μου ήταν αδιάφορη αυτή η ανακοίνωση. Δεν με ακούμπησε ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Ούτε με αιφνιδίασε», ενώ για την έκβαση του deal τόνισε: «Είμαι απόλυτα αισιόδοξος».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα