Τρίκαλα: Πανικός έξω από σούπερ μάρκετ

Η έγκυρη επέμβαση της Αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα για δύο Τρικαλινούς οδηγούς ταξί.


Πανικό και τρόμο έσπειρε ένας 39χρονος σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν τις 5, σε κεντρικό σούπερ μάρκετ των Τρικάλων, επί της οδού Κονδύλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 39χρονος ο οποίος είχε γάζα στο δεξί μάτι του, αφού ψώνισε από το σούπερ μάρκετ, κάλεσε δύο ταξί από την 3η και 5η πιάτσα των Τρικάλων, για να φορτώσει τα πράγματά του και να πάει σε περιοχή της Καρδίτσας.

Όταν

σταμάτησε το πρώτο ταξί, ο 39χρονος ανάγκασε τον οδηγό να τοποθετήσει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του κούτες με ποτά και αναψυκτικά ενώ μάλιστα δεν δίσταζε να δείχνει και ένα μαχαίρι που είχε μέσα από το μπουφάν του, καθώς βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση καθώς άρχισε να φωνάζει να βρίζει και να απειλεί, όποιον τον πλησίαζε, ότι θα τον μαχαιρώσει, σύμφωνα πάντα με το trikalanews.

Έπειτα από λίγα λεπτά έφτασε και το δεύτερο ταξί, από τον οδηγό του οποίου, ο άνδρας ζήτησε να μπει πίσω από το άλλο ταξί και να φορτώσει και εκείνος τρία κουτιά και όλα αυτά μπροστά στα μάτια τρομοκρατημένων περαστικών και υπαλλήλων του σούπερ μάρκετ, όπου και τηλεφώνησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Στο σημείο πήγαν η ομάδα ΔΙΑΣ και Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων όπου κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να αφοπλίσουν τον 39χρονο, ο οποίος φώναζε λέγοντας ότι «έχει διαμάντια στα πράγματα του» ενώ στην ερώτηση των Αστυνομικών γιατί έχει μαζί του μαχαίρι φέρεται να απάντησε πως «το έχω για να καθαρίζω φρούτα».

Αμέσως οι Αστυνομικοί τον οδηγήσουν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων για τα περαιτέρω,
ενώ εμφανώς σοκαρισμένοι οι δύο οδηγοί ταξί ευχαριστούσαν την… τύχη τους που δεν ξέσπασε ο άνδρας, κατά την διάρκεια της διαδρομής.

Πηγή: trikalanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα