Τριήμερο με Πανσέληνο & με τη Σελήνη στους Διδύμους

Η #Πανσέληνος που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ανακίνησε σε όλους, αλλά κυρίως στα σταθερά ζώδια (Ταύροι,…

Τα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού έχουν άμεση σύνδεση με τις δυνατές επιθυμίες, τα αποκτήματα, τις κατακτήσεις, τις διεκδικήσεις, τα θέλω και τις ηδονές. Έτσι, όλοι λίγο πολλοί επικεντρωθήκαμε σε αυτά τα θέματα τα οποία θα εξακολουθήσουν να είναι στο

προσκήνιο, αφού η επίδραση της Πανσελήνου εκτείνεται δύο-τρεις μέρες πριν και μετά την ολοκλήρωση του πλανητικού φαινομένου.

Η παρουσία της #Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε όλα τα παραπάνω, κι έτσι τα δυνατά ένστικτα, οι απόλυτες συμπεριφορές και γενικότερα η σκορπίσια ενέργεια επηρεάζουν την πλειοψηφία των ανθρώπων.
Η Πανσέληνος μπορεί επίσης να προκάλεσε ζήλειες, διεκδικήσεις και περίεργες συμπεριφορές σε Υδροχόους και Λέοντες του δεύτερου μισού του β’ δεκαημέρου.

Όμως, το τριήμερο που ακολουθεί δεν θα είναι τόσο βαρύ, αφού η Σελήνη τα ξημερώματα του Σαββάτου θα προχωρήσει στο μεταβλητό και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας μια άλλη, αέρινη, νότα στη γεμάτη ένταση ατμόσφαιρα της Πανσελήνου που επικρατεί στα σταθερά ζώδια.
Αέρας επικοινωνίας και άνεσης, επαφές, βόλτες και άλλα ευχάριστα που θα δώσουν μια ανάσα, υπόσχεται αυτή η #Σελήνη. Επιπλέον, η κινητικότητα, οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχουμε το Σ/Κ θα φέρουν ιδέες, λύσεις και χρήσιμες γνωριμίες σε επαγγελματικά και άλλα πρακτικά θέματα.

Κριοί, #Δίδυμοι, Λιοντάρια, Τοξότες, Υδροχόοι είναι οι ευνοημένοι του Σαββατοκύριακου. Τα ζώδια αυτά, ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι στο γ΄ δεκαήμερο, ενδέχεται την Κυριακή να πάρουν κάποια καλά νέα ή να έχουν σημαντικές επαγγελματικές επαφές.
Τα υπόλοιπα ζώδια θα περάσουν ένα ευχάριστο τριήμερο. Μόνον οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι ίσως ζοριστούν κάπως παραπάνω. Οι Αιγόκεροι εξαιτίας των δικών τους φιλοδοξιών και οι Καρκίνοι λόγω των φιλοδοξιών... άλλων ατόμων.

Άκουσε όσα ενδιαφέροντα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/11;

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/11

Keywords
Τυχαία Θέματα