Τρεις νεκροί από δυστυχήματα σε Δράμα και Μέτσοβο

Βαρύς φόρος αίματος τις πρώτες πρωινές ώρες στους δρόμους της ελληνικής περιφέρειας και πιο συγκεκριμένα στη σήραγγα Καλαμιών Μετσόβου και στο κέντρο της πόλης της Δράμας

Η Δράμα θρηνεί τον χαμό ενός 21χρονου παλικαριού, το οποίο έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και η παραλαβή του άτυχου νέου από κεντρικό δρόμο

της Δράμας, ήταν άμεση, ωστόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εξίσου τραγικό και το τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα εντός της σήραγγας Καλαμιών, της Εγνατίας Οδού, κοντά στο Ανθοχώρι Μετσόβου, με τραγικό απολογισμό το θάνατο δύο γυναικών 64 και 65 ετών και τον τραυματισμό των τριών συνεπιβάτιδών τους, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Όπως μεταδίδει το epirusPost.gr, ο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη εξελίχθηκε σε τραγωδία, για τις πέντε φίλες από τα Ιωάννινα.

Ξεκίνησαν το Σάββατο, με ένα ΙΧ για να πάνε στη συμπρωτεύουσα, όπως συνηθίζουν πολλοί Γιαννιώτες. Πέρασαν την ημέρα τους κάνοντας τα ψώνια που είχαν προγραμματίσει και πήραν το δρόμο της επιστροφής.

Έκαναν μια μικρή στάση στο Μέτσοβο και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν και πάλι στο αυτοκίνητο. Ήταν περίπου μεσάνυχτα.

Στη σήραγγα Καλαμιών της Εγνατίας Οδού, κοντά στο Ανθοχώρι το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο στηθαίο - τοιχίο.

Η σύγκρουση ήταν μοιραία.

Η 64χρονη οδηγός και η 65χρονη συνοδηγός ανασύρθηκαν νεκρές. Δύο άλλες γυναίκες, 66 και 55 ετών σοβαρά τραυματισμένες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπως και μία 50χρονη η οποία έχει ελαφρύτερα τραύματα.

Ο λόγος που οδήγησε στην εκτροπή του οχήματος παραμένει άγνωστος, ενώ από την εξέταση που έγινε στο υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες που είναι τοποθετημένες από την Εγνατία Οδό, δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Η σήραγγα έμεινε κλειστή για δύο ώρες περίπου.

Και για τις δύο περιπτώσεις, σε εξέλιξη βρίσκονται προανακρίσεις που διενεργούνται από τους Αξιωματικούς των οικιών Τμημάτων της Τροχαίας.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία σε σήραγγα της Εγνατίας: Δύο νεκροί σε τροχαίο

Τριπλή καραμπολα το πρωί στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στη Δράμα: 21χρονος «έσβησε» στην άσφαλτο

Keywords
Τυχαία Θέματα