Τραγωδία στην Κρήτη-Κηδεύουν δυο φίλους που χάθηκαν σε τροχαίο

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στους δυο φίλους από το Πετροκεφάλι που χάθηκαν άδικα στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα στο δρόμο Τυμπακίου Μοιρών. Ολόκληρο το χωριό είναι βυθισμένο στο πένθος από την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα σε δυο οικογένειες της περιοχής.

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η πρώτη κηδεία στις 11 το πρωί ενώ στις 3 το μεσημέρι γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος με την δεύτερη κηδεία

όπως αναφέρει το prismanews.gr

Ο χαμός των δυο ανδρών αφήνει πίσω τους ένα τεράστιο κενό με τις οικογένειες τους να απομένουν χωρίς στήριγμα. Η τραγωδία αυτή που χτύπησε τα δυο σπίτι έρχεται να προστεθεί σε μια δραματική πορεία ζωής με χίλιες δυο δυσκολίες. Υπενθυμίζεται ότι ο ένας εκ των δυο θυμάτων ήταν πατέρας δυο παιδιών ενώ ο δεύτερος πατέρας τεσσάρων. Μάλιστα ο ένας ήταν μακροχρόνια άνεργος ενώ μόλις είχε βρει δουλειά στα καράβια για να στηρίξει την οικογένεια του που τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα.

Τρείς θάνατοι και μια απόπειρα βιασμου ...

Το χωριό παραμένει συγκλονισμένο απο την τραγωδία που έρχεται να προστεθεί σε μια αλληλουχία περιστατικών που δοκιμάζουν την τοπική κοινωνία. Λίγες ημέρες πριν απο το τραγικό τροχαίο που κόστισε στη ζωή των δυο ανδρών, το χωριό είχε συνταραχτεί από την υπόθεση απόπειρας βιασμού μιας 77χρονης γυναίκας απο άγνωστο δράστη. Παράλληλα, λίγες εβδομάδες νωρίτερα μια ακόμη τραγωδία είχε γραφτεί με τον αναπάντεχο θάνατο ενός κυνηγού που έπεσε νεκρός απο τα πυρά συγγενή του με τον οποίο είχαν πάει μαζί για κυνήγι ..

Keywords
Τυχαία Θέματα