Του ΠΑΟ τα καμώματα, τα βλέπει ο Λέτο και... κλαίει

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν πλέον χάσει το μέτρημα στο λογαριασμό των κακών εμφανίσεων. Με άνεση πήρε το Χ ο Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (0-0), δικαιολογημένες οι «πράσινες» φωνές για πέναλτι στον Χριστοδουλόπουλο, αλλά ο Παναθηναϊκός εκπέμπει SOS.

Μια ομάδα που προκαλεί την αποδοκιμασία από τον κόσμο της, μια ομάδα που «φωνάζει» μέσα στο γήπεδο ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Το τι

ακριβώς θα είναι αυτό, θα πρέπει άμεσα να το αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος, διότι το μαρτύριο που καλούνται σε εβδομαδιαία βάση να βιώνουν οι οπαδοί του τριφυλλιού δεν αντέχεται...

Ο Παναθηναϊκός παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες ισοπαλίες και πλέον έχει... εγκατασταθεί στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας. Οι οπαδοί του ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα, κράζοντας διπλά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όταν εκείνος τελευταίος -λόγω υποχρεώσεων με τη Nova- αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Είναι πλέον σαφές ότι και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει το δικό του -μεγάλο- μερίδιο ευθύνης για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τις επιλογές του στο ματς, τις οποίες και -προφανώς- θα πρέπει να αναλάβει.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα