Τον έπιασαν μέσα στη νύχτα να κλέβει αυτοκίνητο

Έναν 20χρονο Ηρακλειώτη που μπήκε μέσα σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο για να το κλέψει συνέλαβαν την Πέμπτη οι άνδρες της ΕΛΑΣ στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Ήταν 3 τα ξημερώματα όταν ο 20χρονος μπήκε στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο προκειμένου να το κλέψει, την ώρα όμως που ήταν μέσα στο αμάξι από το σημείο πέρασε το κλιμάκιο της Αστυνομίας που περιπολούσε εντός των τειχών της πόλης. Ο νεαρός πιάστηκε, κυριολεκτικά, στα πράσα χωρίς να μπορεί να

δώσει επαρκείς εξηγήσεις …

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, τον τελευταίο μήνα έχουν δημιουργηθεί δύο εποχούμενα κλιμάκια από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Το ένα κινείται εντός των τειχών του Ηρακλείου και το άλλο εκτός. Τα κλιμάκια αποτελούνται από δύο αστυνομικούς που κάνουν περιπολία κατά τη διάρκεια της νύχτας και καταγράφουν κάθε ύποπτη κίνηση. Η δράση τους είναι προληπτική και με αυτό τον τρόπο επί της ουσίας αποτρέπουν τη δράση ορισμένων που προκαλούν πονοκέφαλο σε επιχειρηματίες αλλά και κατοίκους τόσο στο κέντρο όσο και εκτός.

Ειδικά στο κέντρο της πόλης, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά αφού έχουν συλλάβει αρκετούς. Πρόκειται για περιπτώσεις μικροεγκληματικότητας που όμως προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στους πολίτες και είναι αυτό ακριβώς που θέλει να προλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση με τη δημιουργία αυτού του κλιμακίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα