Το συγκινητικό τραγούδι της Μπέτυ Μίντλερ σε ενα ετοιμοθάνατο κορίτσι

Μια συγκλονιστική ιστορία έζησε η διάσημη ηθοποιός Μπέτυ Μίντλερ, όταν τραγούδησε ένα σημαδιακό τραγούδι σε μία ετοιμοθάνατη νεαρή γυναίκα.

Η 29χρονη καρκινοπαθής Άννα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και η τελευταία της επιθυμία ήταν να ακούσει τη Μπέτι Μίντλερ να της τραγουδά το Wind Beneath My Wings. Στην ταινία "Oι Φίλες", η Μίντλερ τραγούδησε το τραγούδι αυτό στην κινηματογραφική, κολλητή φίλη της Hillary Whitney (Barbara Hershey), λίγο πριν πεθάνει από

καρδιά.

Η οικογένεια της Άννα κατάφερε να τηλεφωνήσει στη Μπέτι Μίντλερ, η οποία δέχθηκε με συγκίνηση να μιλήσει και να τραγουδήσει στην ετοιμοθάνατη θαυμάστρια της.

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια είπε στην Άννα: "Είσαι ένας άγγελος. Μια τόσο όμορφη ψυχή και είμαι περήφανη που σε γνώρισα" και στη συνέχεια την ρώτησε, εμφανώς ταραγμένη την ρώτησε αν πονάει.

Αφού μίλησαν για λίγο και η ηθοποιός προσπάθησε να ενθαρρύνει την άρρωστη κοπέλα με σπασμένη φωνή, η Μπέτυ Μίντλερ πραγματοποίησε την τελευταία της επιθυμία.

"Μπορείς να κάνεις πραγματικότητα ένα από τα όνειρά μου και να τραγουδήσεις το "Wind Beneath My Wings" για μένα;" τη ρώτησε η Anna.

Γέρνει μαλακά στο κρεβάτι, κλείνει τα μάτια και απολαμβάνει καθώς η Midler τραγουδά και δυσκολεύεται να ολοκληρώσει τους στίχους καθώς κλαίνε μαζί.

"Εντάξει άγγελέ μου, σου στέλνω ένα μεγάλο φιλί", λέει η Midler.

"Ελήφθη", απαντά η Anna και χαμογελά.

Τρεις ημέρες αργότερα η Άννα πέθανε.

Μια συγκλονιστική στιγμή που καταγράφηκε σε video από την αδερφή της Άννα.

Keywords
Τυχαία Θέματα