Το πάθος οδήγησε στο άγριο έγκλημα...

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το άγριο έγκλημα πάθους που διαπράχθηκε το πρωί σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ στον Πειραιά.

Τα δύο άτομα που άλλοτε αντάλλασαν μεταξύ τους όρκους αιώνιας αγάπης, σήμερα έγιναν πρωταγωνιστές μιας τραγωδίας. «Ποτισμένος» από το πάθος ο άνδρας έβαψε τα χέρια του με το αίμα της γυναίκας που αγαπούσε, αφήνοντας ορφανά τα δύο παιδιά της.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10:00 το πρωί στο υποκατάστημα του Ελληνικού Ταχυδρομείου στη

συμβολή των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος, στον Πειραιά.

Ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν υπάλληλος των ΕΛΤΑ, στο Κερατσίνι, όπου στο παρελθόν εργαζόταν και η άτυχη γυναίκα, εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα πιστόλι στα χέρια.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και αφού απομάκρυνε έναν υπάλληλο πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι τη 40χρονη, με την οποία είχαν κάποτε τρία χρόνια δεσμό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς η γυναίκα είχε βρει ακαριαίο θάνατο.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης, την ώρα που έβγαινε από το υποκατάστημα και οδηγήθηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών, όπου και ανακρίνεται.

Χώρισαν εξαιτίας των καυγάδων

Η σχέση που διατηρούσαν μεταξύ τους το θύμα και ο θύτης χαρακτηριζόταν από έντονους καυγάδες. Μάλιστα, η γυναίκα, η οποία εργαζόταν στα ΕΛΤΑ του Κερατσινίου μαζί με τον τότε σύντροφό της και σημερινό θύτη του φρικτού εγκλήματος είχε ζητήσει απόσπαση για το υποκατάστημα του Πειραιά, καθώς δεν άντεχε άλλο τους διαπληκτισμούς που είχαν μεταξύ τους. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η επιλογή της αυτή θα σήμανε και τον άδικο χαμό της!

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα στα ΕΛΤΑ Πειραιά

Keywords
Τυχαία Θέματα