Το Πάσχα «βλέπει» εκλογές η Ντόρα

«Πιστεύω ότι οι εκλογές θα γίνουν περίπου γύρω στον Απρίλιο, δηλαδή γύρω στο Πάσχα, δεν μπορώ να σας το πω με ακρίβεια» δήλωσε χθες βράδυ από τα Τρίκαλα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννημ η οποία

παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματός της, ανέφερε ότι η συμφωνία που υπάρχει, είναι ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου, θα υπάρξει μέχρι την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το κούρεμα, αλλά και για το νέο πακέτο δανειοδότησης της χώρας.

Αναφορικά με το αν οι μελλοντικές κυβερνήσεις θα είναι κυβερνήσεις συνεργασίας, εκτίμησε πως «αυτό που συντελείται σήμερα στην ελληνική κοινωνία είναι μια πολύ μεγάλη επανάσταση».

«Αυτό, που υπάρχει σήμερα, είναι ένα καζάνι που βράζει», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο ελληνικός λαός έχει πλήρη συνείδηση πλέον, ότι πρέπει να γυρίσει σελίδα. Και αυτό που θα απαιτήσει από τους πολιτικούς τού αύριο, θα είναι ακριβώς μία κυβέρνηση συνεργασίας σε προγραμματική βάση, μία κυβέρνηση που θα βγάλει μπροστά το καλύτερο που θα έχει κάθε κόμμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε από κοινού για να βγει η Ελλάδα από την κρίση».

Keywords
Τυχαία Θέματα