Το νέο διαμάντι της Cadillac

Cadillac αναμοχλεύει την ιστορία της και αναζητά κάτι από τις ρίζες της./pp Lucide Sans Unicode', 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: 20.875px; background-color: #ffffff; text-align: justify;" Η πιο πρόσφατη δουλειά της αφορά στην δημιουργία και παρουσίαση ενός πρωτότυπου κουπέ μοντέλου πολυτελείας. Κάτι σαν την Eldorado του 2014, που βαφτίστηκε Elmiraj και τουλάχιστον επί του παρόντος,

θα παραμείνει ως ένα μοντέλο κύρους που θα πηγαινοέρχεται σε διεθνείς εκθέσεις./pp Lucide Sans Unicode', 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: 20.875px; background-color: #ffffff; text-align: justify;">Βεβαίως, αποτελεί δεδηλωμένη πρόθεση της Cadillac να βγάλει στην μαζική παραγωγή της Elmiraj, κάποια στιμγή μέσα στην επόμενη χρονιά. Σε αυτό άλλωστε συντείνει και το γεγονός πως η εντυπωσιακή Elmiraj δεν είναι ένα στατικό μοντέλο αλλά ένα πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο με κινητήρα V8 4,5 λίτρων που έχει διπλά Turbo, ισχύ 500 ίππων και ροπή 678 Nm. Ένα πραγματικό αυτοκίνητο made in USA, με όμορφη σιλουέτα που φθάνει σε μήκος τα 5,2 μ. και σε βάρος τα 1.814 κιλά!

νέα Cadillac Elmiraj κατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου στο χέρι και σχεδιάστηκε από μια επιλεγμένη ομάδα της General Motors στην Καλιφόρνια. Το αμάξωμα έχει μεγάλους προβόλους, χαμηλό προφίλ και σχετικά μικρή καμπίνα. Η τελευταία μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση τέσσερις επιβάτες σε ανεξάρτητα καθίσματα με την είσοδο αυτών να πραγματοποιείται μέσω δύο μεγάλων θυρών χωρίς την ύπαρξη την κλασικής μεσαίας κολόνας./pp Lucide Sans Unicode', 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: 20.875px; background-color: #ffffff; text-align: justify;">Το σχέδιο του εσωτερικού έχει σίγουρα πολλά φουτουριστικά στοιχεία που ίσως παραμείνουν και στα μοντέλα παραγωγής που θα διαδεχθούν το πρωτότυπο. Σε κάθε περίπτωση, η νέα Cadillac Elmiraj είναι ένα εντυπωσιακό κουπέ πολυτελείας που αντιπροσωπεύει πλήρως το επονομαζόμενο «αμερικάνικο όνειρο» περί life style.

Keywords
Τυχαία Θέματα