Το κόμμα πάνω από την Ελλάδα

'Έκπληκτοι και οργισμένοι όλοι παρακολουθούν τη μικροκομματική συμπεριφορά των πολιτικών αρχηγών για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης, την ώρα που η Ελλάδα κινδυνεύει να μπει στα αζήτητα της Ευρώπης και τα δημόσια ταμεία να μείνουν χωρίς χρήματα.

Συμπεριφορά «Μαυρογιαλούρων» όπου το κόμμα μπαίνει πάντοτε πάνω από την πατρίδα, σε μία προσπάθεια των πολιτικών αρχηγών να διατηρήσουν και να αυξήσουν τους οπαδούς τους με συμπεριφορές δήθεν ανατρεπτικές, επαναστατικές και ασυμβίβαστες.

Είναι αδιανόητο 30

ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης να μην μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση γιατί κάποιοι συνεχίζουν τους παλικαρισμούς για να προσελκύσουν τους αγανακτισμένους και κάποιοι άλλοι βάζουν απίστευτους όρους για την δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας.

Με μοναδικό κόμμα να έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή τη θέση του το ΚΚΕ, είναι απαράδεκτη η πολιτική συμπεριφορά κομμάτων τύπου Καμμένου που βάζει όρους που δεν μπορούν να υλοποιηθούν από πλευράς του Αντώνη Σαμαρά και είναι πρωτοφανές ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα εμπλοκής βάζοντας όρους από ασήμαντους μέχρι πρωτοφανείς για να μετάσχουν στην κυβέρνηση.

Ο ελληνικός λαός περιμένει με μεγάλη αγωνία την ύπαρξη κυβέρνησης, η οποία πρέπει να φύγει αύριο για τις Βρυξέλλες και σε 8 ημέρες από σήμερα να εμφανιστεί στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Πάντως, όπως έγραψα και χθες, κυβέρνηση θα έχουμε τις επόμενες ώρες, αρκεί ορισμένοι πολιτικοί αρχηγοί να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να παίζουν με την αγωνία ενός ολόκληρου λαού.

Keywords
Τυχαία Θέματα