«Την πάτησε»: Έδειξε στη γυναίκα του φωτογραφίες της… ερωμένης του!

Την απασχολούσε ως υπάλληλο, την συντηρούσε, αλλά... τα έμαθε όλα η γυναίκα του!

Δύσκολες ώρες περνά το τελευταίο χρονικό διάστημα Πατρινός επιχειρηματίας το όνομα του οποίου είναι ιδιαίτερα γνωστό από τα μαγαζιά διασκέδασης και τα καφέ που διατηρεί στην πόλη, χειμώνα και καλοκαίρι.

Αφορμή για όλα είναι ότι η σύζυγός του, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ανακάλυψε μια άλλη γυναίκα - και μάλιστα νεαρής ηλικίας - την οποία όχι απλώς έχει εδώ και

χρόνια στη ζωή του ο συγκεκριμένος, αλλά συντηρεί κιόλας!

Πρόκειται για μία νεαρή αλλοδαπή, σύμφωνα με πληροφορίες όχι πάνω από 26 ετών, την οποία είχε παλαιότερα ως εργαζόμενη σε ένα από τα καταστήματά του. Επειδή όμως δεν πολυγέμιζε το μάτι στη γυναίκα του, την έδιωξε αλλά συνέχισε να διατηρεί τον κρυφό δεσμό μαζί της.

Λίγο καιρό αργότερα της νοίκιασε σπίτι στην περιοχή της Αγ. Σοφίας, και μάλιστα ένα ευρύχωρο διαμέρισμα τετάρτου ορόφου, με όλες τις ανέσεις.

Και εκεί περνούσε και περνά πολλές ώρες ημερησίως ο ίδιος, προσπαθώντας πάντα να κρυφτεί από τα περίεργα βλέμματα των γειτόνων μιας και είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Επειδή όμως μιλάμε για κάτι που υπάρχει τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια, το να το κρατήσει κρυφό δεν ήταν και τόσο εύκολο. Γι' αυτό και οι κακές γλώσσες άρχισαν να μιλούν και τα «νέα» έφτασαν και στα αυτιά της γυναίκας του η οποία... ανέλαβε δράση!

Σύμφωνα με το dete, η σύζυγος απευθύνθηκε σε ντετέκτιβ. Και κατάφερε να μάθει όλη την αλήθεια με λεπτομέρειες και να πάρει στα χέρια της όλες τις αποδείξεις που χρειαζόταν.

Η σύζυγος δεν δίνει διαζύγιο...

Όπως μαθαίνουμε, το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε της... κακομοίρας μεταξύ του ζευγαριού. Μάλιστα η σύζυγος είχε φροντίσει να στείλει τα παιδιά στη μητέρα της ώστε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον άνδρα της... Ο ίδιος δήλωσε αθώος αλλά όταν έπεσαν στο τραπέζι οι «αποδείξεις» (φωτογραφίες κλπ) άρχισε να τα παραδέχεται όλα. Πάντως η σύζυγος δεν είναι διατεθειμένη να δώσει διαζύγιο. Απλώς απαιτεί από τον άνδρα της να ξενοικιάσει το διαμέρισμα της ερωμένης και να την διώξει οριστικά από τη ζωή τους.

Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη καθώς εκείνος δηλώνει σφοδρά ερωτευμένος με τη νεαρή...

Keywords
Τυχαία Θέματα