Τι μας δείχνει το πλανητικό τοπίο μετά τις εκλογές;

10:39 7/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Αφήνοντας πίσω τα παλιά κακώς κείμενα προχωράμε με αισιοδοξία, θέτοντας νέους στόχους για το μέλλον, χωρίς όμως να απομακρυνόμαστε από τις σταθερές βάσεις που έχουμε δημιουργήσει σαν Λαός.

Στις 7/5 στις 04:39 τα ξημερώματα μπαίνει η Σελήνη στον Τοξότη και από εκεί αρχίζει να αλλάζει άρδην το πολιτικό τοπίο. Ο λαός σίγουρα θα ανεβάσει νέα άτομα που αντιπροσωπεύουν την νέα κατάσταση

και θα καταρρίψει άλλα που είναι ανακατεμένα με την διαπλοκή. Η δικαιοσύνη θα αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα αχνά αλλά σταθερά. Η νέα περίοδος ξεκινάει με ένα μεταβλητό ζώδιο που είναι ο Τοξότης και πάντα το ζώδιο του Τοξότη αναζητάει την αλήθεια, θέτοντας οράματα και νέους στόχους που θα εκφράζουν την πραγματικότητα σε συνδυασμό με μια πιο πνευματική και ανθρωπιστική αντιμετώπιση όχι μόνο των προσωπικών μας υλικών αναγκών αλλά και ολόκληρης της χώρας. Σίγουρα, ένα μέρος από τους στόχους είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν, λόγω του ότι αυτό το μέρος επικεντρώνεται πάνω σε μη πραγματοποιήσιμους ευσεβείς πόθους.

Οι σημαντικές εξελίξεις που θα διαδραματιστούν θα μας επιβεβαιώνουν ότι το αποτέλεσμα της ετυμηγορίας είναι πολύ ελπιδοφόρο, αν και αφορά ένα μικρό μέρος του πληθυσμού. Το οποίο όμως έχει αφυπνιστεί που σημαίνει ότι, όταν το νερό του ποταμού εισέλθει στην κοίτη, τότε δεν γυρίζει πίσω. Κατά επέκταση αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος του πληθυσμού έχει αλλάξει τρόπο σκέψης και πλεύσης και επιζητά να απελευθερωθεί από σχήματα και κόμματα του παρελθόντος. Το τρίγωνο που γίνεται μεταξύ Ουρανού και Σελήνης μας δείχνει τον μελλοντικό δρόμο για την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα