Τι είπε ο Πούτιν και τρόμαξε το παιδάκι;

Δείτε το βλέμμα του μικρού πριν και μετά...

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρακολούθησε τη λειτουργία των Χριστουγέννων αυτή την εβδομάδα στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη ρωσική πόλη Σότσι.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ο Ρώσος πρόεδρος είχε μια τρυφερή, όπως χαρακτηρίστηκε, στιγμή με ένα μικρό αγόρι, που καθόταν στο πάτωμα, κοντά στα πόδια του. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη στιγμή που ο Πούτιν μιλούσε στο αυτί του αγοριού.

Όμως, στην επόμενη αμέσως σκηνή ο φακός έχει πιάσει το αγόρι στην ίδια θέση με πριν, όμως με μάτια ορθάνοιχτα και βλέμμα

τρομοκρατημένο. Ο Πούτιν έχει σηκωθεί και παρακολουθεί ξανά τη λειτουργία.

Μόλις δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες, οι ρωσικές σελίδες κοινωνικές δικτύωσης πήραν «φωτιά», με τους χρήστες του Διαδικτύου να υποθέτουν τι είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας στο αγόρι και του προκάλεσε τέτοιο τρόμο:

«Δεν είμαι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο αληθινός είναι νεκρός», «σκότωσα τον Άγιο Βασίλη με τα ίδια μου τα χέρια», «ο Πούτιν δεν είπε τίποτα, απλά ρούφηξε την ψυχή του αγοριού», ήταν κάποιες από τις προτάσεις των Ρώσων.

Μία από τις πιο λογικές εξηγήσεις που έδωσε ένας χρήστης ήταν πως το αγόρι δεν είχε καταλάβει ότι ο πρόεδρος βρίσκεται πίσω του και μόλις ο Πούτιν του μίλησε ξαφνικά, αιφνιδιάστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα