Θύμα απαγωγής 17χρονος Θεσσαλονικιός που λιποθύμησε

Άγνωστοι απήγαγαν 17χρονο από την ανατολική Θεσσαλονίκη και τον μετέφεραν στο Σέιχ Σου, όπου τον χτύπησαν και τον λήστεψαν και σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr οι δύο δράστες πλησίασαν τον νεαρό στην οδό Παπαναστασίου.

Στη συνέχεια, τον επιβίβασαν στο όχημά τους διά της βίας, ενώ τελικά κατευθύνθηκαν προς το δάσος του Σέιχ Σου. Εκεί, σε ερημική τοποθεσία του δάσους τον κατέβασαν από το όχημα και του πήραν τα 26 ευρώ που είχε στην τσέπη του, τον γρονθοκόπησαν μέχρι που έπεσε λιπόθυμος και

στη συνέχεια αποχώρησαν. Μισή ώρα αργότερα ο νεαρός συνήλθε. Κάλεσε την άμεση δράση από το κινητό του τηλέφωνο που είχε κρύψει στο μανίκι της μπλούζας του.

Στην κατάθεσή του ο νεαρός δήλωσε ότι οι δύο δράστες είναι αλλοδαποί. Σύμφωνα με το θύμα ο ένας εκ των δύο δραστών τον είχε ληστέψει, αποσπώντας του το κινητό τηλέφωνο, τον περασμένο Νοέμβριο στην οδό Εθνικής Αμύνης. Το θύμα κατήγγειλε, επίσης, ότι μετά τον Νοέμβριο είχε ξαναδεί το δράστη στην πλατεία Χημείου του ΑΠΘ.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το τμήμα ασφαλείας Χαριλάου και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Δεν αποκλείεται ακόμη και η πιθανότητα να πρόκειται για κρούσμα ενδοσχολικής βίας.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ρίψη κερμάτων σε… απεργοσπάστη φαρμακοποιό

Keywords
Τυχαία Θέματα