Θρήνος στον Πύργο για το θάνατο 30χρονου μπασκετμπολίστα

20:22 2/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Βυθισμένη στο πένθος είναι από χθες η πρωτεύουσα του νομού Ηλείας από τον τραγικό θάνατο του 30χρονου Σωτήρη Τίτιρη.

Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Αλφειού στον Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, o αδικοχαμένος 30χρονος είχε τελειώσει την εργασία του γύρω στις 6.30 μ.μ. (εργαζόταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αλφειού) και είχε μεταβεί στο Επιτάλιο σε φιλικό του σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα με το αυτοκίνητό του εκινείτο στην οδό Αλφειού με κατεύθυνση προς τον Πύργο,

όταν το όχημα, ένα ασημί Audi, εξετράπη της πορείας του από αδιευκρίνιστη αιτία, άρχισε να διαγράφει «τρελή» πορεία μπροστά στους έντρομους διερχομένους, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο και κατέληξε σε οικόπεδο προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η Τροχαία και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν αμέσως και ανέσυραν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου τον 30χρονο και τον μετέφεραν με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η είδηση του θανάτου του 30χρονου Σωτήρη «ταξίδεψε» αστραπιαία στον Πύργο και προκάλεσε σοκ σε φίλους και γνωστούς του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήταν αλήθεια αυτό το τραγικό συμβάν.

Ο Σωτήρης Τίτιρης είχε πάρει το όνομα του πατέρα του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ καθώς πέθανε πριν γεννηθεί... Η μητέρα του τον μεγάλωσε μόνη της μαζί με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές του, από τις οποίες η μία είναι παντρεμένη στον Πύργο και η άλλη έφυγε πριν από λίγες ημέρες για την Αμερική όπου είχε βρει δουλειά.

Ο Σωτήρης έμενε στον Αγιο Γεώργιο, εργαζόταν στο πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell και ήταν λάτρης του μπάσκετ.

Στην ομάδα του Ίφιτου έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα, αργότερα έπαιξε στον Κρόνο Στρεφίου και μετέπειτα στον Πύργο ‘99 για να επιστρέψει στον Ίφιτο το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης ήταν προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Πανωλενιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα