Θρίλερ στην Αλαμπάμα: 5χρονος στα χέρια ενόπλου για 6 ημέρες (βίντεο)

23:21 3/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Παρατείνεται το θρίλερ στην Αλαμπάμα, καθώς ο 65χρονος Τζίμι Λι Ντάικς, πρώην οδηγός φορτηγού και βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ συνεχίζει για έκτη ημέρα να κρατάει ως όμηρο ένα 5χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Ομάδα Διάσωσης Ομήρων του FBI διεξάγει διαπραγματεύσεις με στόχο την ασφαλή απελευθέρωση του αγοριού, το οποίο μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να πάσχει από μια μορφή αυτισμού.

Ο 65χρονος έχει ταμπουρωθεί μαζί με το μικρό αγόρι σε υπόγειο καταφύγιο, αφού προηγουμένως πυροβόλησε

και σκότωσε έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου που μετέφερε περισσότερα από 20 παιδιά ανάμεσά τους και τον πεντάχρονο όμηρο.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο απαγωγέας επέτρεψε να στείλουν βιβλία ζωγραφικής, παιχνίδια και φάρμακα στο μικρό αγόρι, ενώ τους διαβεβαίωσε πως στο καταφύγιο υπάρχει θέρμανση και κουβέρτες.

Ο Ντάικς μετακόμισε στην περιοχή του Μίντλαντ πριν από δύο χρόνια και όπως υποστηρίζουν γείτονές του, συχνά τον έβλεπαν να περιπολεί στην ιδιοκτησία του οπλοφορώντας.

Φέρεται να είναι «ελάχιστα κοινωνικός» και πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα χτίζοντας το υπόγειο καταφύγιο, δίπλα στο τροχόσπιτο στο οποίο έμενε.

Ο Ντάικς θα έπρεπε την Τετάρτη να παρουσιαστεί σε δικαστήριο, επειδή απείλησε τον περασμένο μήνα έναν από τους γείτονές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα