«Θα επιδιώξουν να ξεφτιλίσουν τον Ολυμπιακό»

Ομάδα με τρωτά σημεία, που μπορεί να την αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Ο 30χρονος φόργουορντ, που ξεκίνησε τη σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα παίζοντας με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ, μίλησε στο Sentra FM 103.3 για τη «βασίλισσα» και την υπεροψία της, καθώς και τον τρόπο που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρζώκα για να την κερδίσουν στην προημιτελική

σειρά των φετινών πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο Final Four του Μιλάνο. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Οι Ισπανοί σε εκνευρίζουν πολύ εύκολα, έχουν αυτό το ύψος και μια αλαζονεία όταν έχουν απέναντί τους Έλληνες. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να τους δείξουν ότι δεν θα κερδίσουν εύκολα. Εάν επιβάλλουν το ρυθμό τους θα επιδιώξουν να σε ξεφτιλίσουν, είναι όλο αυτό που κουβαλούν από τον περσινό χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι έκατσαν και διάλεξαν τον Ολυμπιακό, έτσι είναι το ύφος τους, θέλουν να δείξουν πως θα προκριθούν στο Final Four αποκλείοντας τον πρωταθλητή Ευρώπης σε σειρά επαναλαμβανόμενων αγώνων».

Για το εάν τον τρομάζει, ως αντίπαλος, η Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν με τρομάζει. Πρόλαβα και την αντιμετώπισα με τη Βαγιαδολίδ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στους παίκτες της Ρεάλ αρέσει να τρέχουν, τότε δεν μου γέμιζαν το μάτι στο παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε, αλλά από τότε έχουν βελτιωθεί και στον τομέα αυτό, από τις σφαλιάρες που έχουν φάει, ξέρουν πως για να γίνουν πρωταθλητές δεν αρκεί μόνο να τρέχεις και να καρφώνεις, αλλά και να κερδίζεις παιχνίδια όταν το σκορ είναι χαμηλό».

Για το πώς θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός: «Οι παίκτες της Ρεάλ έχουν ένα πρόβλημα στο πώς θα αντιμετωπίσουν το ποστάρισμα. Θα πρέπει να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά, όχι με αντιαθλητικά αλλά με έξυπνα φάουλ. Και φυσικά ο Ολυμπιακός να κάνει το παιχνίδι του, μπορεί να τους χτυπήσει, αρκεί να είναι όλοι ενωμένοι. Ακόμα και ένα παιχνίδι αν δεν πάει καλά, μπορεί να διορθωθεί στη συνέχεια της σειράς».

Για το πώς θεωρεί πως θα αντιμετωπίσουν οι Ισπανοί το Βασίλη Σπανούλη: «Πιστεύω ότι θα κοιτάξουν να του δώσουν το σουτ από τη μέση απόσταση κι όχι από το τρίποντο. Είμαι αισιόδοξος, τα παιδιά θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Ολυμπιακός κέρδιζε στη Μαδρίτη (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα