Τετάρτη 31/12/2014: Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν για τα 12 ζώδια

Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, η Σελήνη βρίσκεται στο ηδυπαθές ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας έτσι μια ήρεμη πνοή στη μέρα μας και…

Το βράδυ μας λοιπόν αναμένεται απολαυστικό, με καλό φαγητό, ωραία ατμόσφαιρα, ποτό, ποιοτική μουσική, χορό και όλα όσα η Ταυρίσια ενέργεια διαχέει στην ατμόσφαιρα και στη διάθεσή μας.

Περισσότερο στο κλίμα θα είναι βέβαια, τα ζώδια

της γης και του νερού, που θα απολαύσουν στο έπακρο τα πλανητικά πλεονεκτήματα. Τα ζώδια αυτά έχουν και μεγαλύτερες πιθανότητες να αυγατίσουν το εισόδημά τους πάνω στην πρωτοχρονιάτικη τσόχα! Κυρίως οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι.

Από αύριο 1/1, το μεσημέρι, η Σελήνη προχωράει στο αεικίνητο, χαρούμενο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας έναν πιο δραστήριο και ζωηρό τόνο στο διήμερο που θα ακολουθήσει. Τα ζώδια αλλάζουν βάρδια και πιο πολύ μέσα στο αστρολογικό κλίμα βρίσκονται όσοι ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς και του αέρα. Βόλτες, αστεία, παρέες, και κάμποση «τρέλα και κορδέλα» έρχονται βρίσκονται στο προσκήνιο, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να ξεσκάσουν και να σεργιανίσουν, διώχνοντας έστω και για λίγο τις βαριές σκοτούρες από το μυαλό τους.

Το πλανητικό σκηνικό της υπερβολής και της υπεραισιοδοξίας ενισχύεται από την όψη του Άρη με το Δία στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, που αυτές τις μέρες δίνει την τάση για σπατάλες και υπερβολές σε όλους τους τομείς. Η προσοχή μας εδώ πρέπει να εστιαστεί στις λάθος εκτιμήσεις που μπορεί να γίνουν, αφού λόγω Δία μπορεί κάποια πράγματα να τα βλέπουμε ρόδινα και τελικά να μας βγουν... αλλιώτικα!

Γενικότερα, πάντως το φαγητό, η ξάπλα, το ραχάτι, η ξεκούραση και η ηρεμία θα είναι μεν οι προτεραιότητές μας μέχρι αύριο, αλλά στη συνέχεια μπορούμε είτε να πάρουμε τα βουνά και να παίξουμε... χιονοπόλεμο παρέα με όσους είναι ή νιώθουν νέοι και ορεξάτοι είτε να διασκεδάσουμε σε μπαράκια και κλαμπάκια με μπόλικο κέφι, φλερτ, συζητήσεις και γενικότερα δραστηριότητες του... αέρα!

Καλή χρονιά σε όλους!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/12;Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/12;

Πρωτοχρονιάτικο αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδιαΠρωτοχρονιάτικο αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια

Ζώδια και Πρωτοχρονιά: Τι ρεβεγιόν προτιμά κάθε ζώδιο;Ζώδια και Πρωτοχρονιά: Τι ρεβεγιόν προτιμά κάθε ζώδιο;

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/12Ερωτικό ωροσκόπιο 31/12

Γούρια και φυλαχτά για να καλέσεις τις θετικές δυνάμεις του σύμπαντοςΓούρια και φυλαχτά για να καλέσεις τις θετικές δυνάμεις του σύμπαντος

Keywords
Τυχαία Θέματα