Ταινία για τους Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία

Διεθνής τηλεοπτική παραγωγή με φόντο τους Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία, αναμένεται να προβληθεί με τίτλο «Dream of a shadow».

Την ιδέα την είχε ένας Έλληνας ονόματι, Σπύρος Χελιώτης που έχει μεταναστεύσει στην Αυστραλία εδώ και δέκα μήνες, και σε συνεργασία με τον επίσης ομογενή Νικήτα Μπαλτά έγραψαν το σενάριο, με θέμα το νέο κύμα μετανάστευσης από Ελλάδα προς Αυστραλία.

Ο 33χρονος, Σπύρος Χελιώτης, ο οποίος είναι και ο πρωταγωνιστής της

σειράς «Dream of a shadow» λέει ότι σκοπός της είναι, αφενός να αναδείξει τις δυσκολίες που συναντούν οι Έλληνες στη νέα τους πατρίδα και αφετέρου να κάνει τους ξένους να διαγράψουν από τη μνήμη τους, τούς προσβλητικούς για εμάς όρους «λαμόγια» «κλέφτες» και «τεμπέληδες» που έχουν χαραχτεί στο μυαλό τους, από το άκουσμα της μεγάλης φοροδιαφυγής που υπάρχει στη χώρα μας και της παράνοιας της ελληνικής πολιτικής εφαρμογής.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ολοκληρωθεί στην Ελλάδα και σύντομα θα ξεκινήσουν και στην Αυστραλία. «Η σειρά θα είναι κατά 10% στην ελληνική και κατά 90% στην αγγλική» πρόσθεσε.

Η παραγωγή έχει Ελληνίδα σκηνοθέτιδα, τη γνωστή μέσα από τους «Μικρούς Μήτσους» Μαρίνα Λεοντάρη. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία υποδύεται τη σύντροφο του Σπύρου Χελιώτη, και η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα