Ταυτοποιήθηκε το DNA του συλληφθέντα για το φονικό της Πάρου

Ταυτοποιήθηκε πριν από λίγο το γενετικό υλικό του συλληφθέντα από το Μοναστηράκι, σήμερα το μεσημέρι από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Όπως είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενα ρεπορτάζ του newsbomb.gr, ότι στο χώρο της ληστείας - δολοφονίας του 53χρονου ταξιτζή της Νάουσας της Πάρου είχαν βρεθεί, ένα καρτοκινητό, ένα καπέλο και ένα μαντήλι. Από τα αντικείμενα αυτά, βρέθηκε το γενετικό υλικό ενός εκ των δραστών, το οποίο ταυτοποιήθηκε σήμερα με τον 30χρονο συλληφθέντα.

Πλέον,

η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της έναν εκ των ένοπλων δραστών που πραγματοποίοησαν τη ληστεία στην ALPHA BANK της Νάουσας στη Πάρο, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για το συγκεκριμένο περιστατικό ενώ η ανάκριση θα συνεχιστεί για να εξακριβωθεί η συμμετοχή του ή όχι τόσο σε άλλες ληστείες όσο και σε τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες καθώς ο 30χρονος αποτελεί παλιό γνώριμο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Επισημαίνουμε, ότι τα τελευταία 24ωρα, η Αντιτρομοκρατική μαζί με την ΕΥΠ ερευνούν εξωνυχιστικά κάθε τηλεφωνική κλήση που έγινε τόσο από αυτό το καρτοκινητό που έχει στην κατοχή της όσο και οι κλήσεις που γίνονται από τις επαφές που είχε καταχωρημένες που είχε στο κινητό αυτό, ανάμεσα τους και ο δράστης.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία Πάρος: Το δεξί χέρι του Πάσσαρη πίσω από την δολοφονία

Πάρος:Μία τηλεφωνική κλήση πριν τη ληστεία ίσως φανερώσει τους δράστες

Keywords
Τυχαία Θέματα