Τα σημερινά πρωτοσέλιδα με ένα κλικ!

Τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα είναι οι διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου και των εκπροσώπων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και η άνοδος της ανεργίας.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ανάσα για πολύτεκνους νέα βάση για ελ. επαγγελματίες".

Η εφημερίδα γράφει ότι "αλλαγές και μετατοπίσεις των φόρων περιλαμβάνει το νέο φορολογικό σύστημα που συζήτησαν χθες ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας

με τους εκπροσώπους των κομμάτων".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τι θα πληρώσουν και ποιοι".

Η εφημερίδα γράφει ότι "πρόσθετο φόρο εισοδήματος 140 ευρώ έως 2.230 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν το 2013 μισθωτοί και συνταξιούχοι χωρίς παιδιά με τη νέα φορολογική κλίμακα στην οποία καταλήγει η κυβέρνηση. Η πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση για τις οικογένειες με παιδιά μπορεί να φτάσει έως και τα 3.470 ευρώ! Ομως, οι «νεόπτωχοι» των 9.000 ευρώ παραμένουν αφορολόγητοι, καθώς οι επιβαρύνσεις αρχίζουν από τα μεγαλύτερα εισοδήματα, αντί για 5.000 που ήταν έως σήμερα το αφορολόγητο".

ΕΘΝΟΣ: "Σταυρο...φοροι ακόμη μία φορά οι μισθωτοί".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ο Σταυρός της Εφορίας πέφτει βαρύς πάλι στους ώμους των μισθωτών και των συνταξιούχων. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση καταλήγουν σε ένα τελικό σχέδιο, που λίγο απέχει από τις αρχικές προβλέψεις. Η μεγάλη πλειοψηφία των φορολογουμένων καλείται να πληρώσει μεγαλύτερα ποσά από το υστέρημά της. Οι βελτιώσεις αφορούν κυρίως τη μείωση του υψηλού συντελεστή στο 40% και τη σχετική ενίσχυση των πολυτεκνικών επιδομάτων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Σκοτεινή πλευρά της σελήνης και η «κατάρα» της Λίλιθ!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η Λίλιθ είναι μάλλον η αλληγορική απόδοση της ελεύθερης βούλησης, που επιλέγει με γνώμονα την ωρίμανση της ψυχής και μόνο".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κερδισμένοι και χαμένοι με το νέο φορολογικό".

Η εφημερίδα γράφει "βελτιώσεις για τρίτεκνους, πολύτεκνους και μισθωτούς με χαμηλά εισοδήματα. Στο 40% ο συντελεστής για εισοδήματα άνω των 40.000 ευρώ. Αυξάνεται το τέλος επιτηδεύματος για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, προς εξαίρεση τα μπλοκάκια. Αναβάλλεται για το 2014 η φορολόγηση των αγροτών με βιβλία".

ΕΣΤΙΑ: "Οι φόροι διέλυσαν την οικονομία".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "το μεγαλύτερο λάθος πολιτικής που διέπραξε η Κυβέρνησις Παπανδρέου όταν προ τριετίας ανήλθε στην εξουσία, ήταν ότι προσπάθησε να αντιμετωπίση το δημοσιονομικό όχι με δραστική μείωση των δημοσίων δαπανών, αλλά με αύξηση των φόρων. Επρόκειτο για ολέθρια επιλογή".

Η ΑΥΓΗ: "Κήρυξαν πόλεμο στους μικρομεσαίους".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "πάνω το τέλος επιτηδεύματος 30% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και 100% για τις προσωπικές επιχειρήσεις. Καταργούνται οι φοροαπαλλαγές, προς αύξηση των τόκων στις καταθέσεις. Μεγάλη μείωση στη φορολογία των Ανωνύμων Εταιρειών, διατηρούνται τα φορολογικά προνόμια των εφοπλιστών".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αυθαίρετα. Ευνοϊκές ρυθμίσεις με εκπτώσεις και

Keywords
Τυχαία Θέματα