Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με ένα κλικ

Δείτε τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ποιοι θα χάσουν το ΕΚΑΣ!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί ο προϋπολογισμός του 2014, που είναι λίαν αισιόδοξος σε μια προσπάθεια να ευθυγραμμιστεί με τη θεωρία του Β. Βενιζέλου και άλλων ότι έχει διανυθεί η μεγαλύτερη απόσταση στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο

και τα άλλα δεσμά».

ΕΘΝΟΣ: «Μαύρες φωλιές σε 35 τμήματα»

Η εφημερίδα σημειώνει: «επικίνδυνα είχε διογκωθεί το «καρκίνωμα» της Χρυσής Αυγής στο Σώμα της Αστυνομίας. Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, έχει εντοπίσει 35 Τμήματα, στα οποία είτε αναπτύσσονταν σχέσεις διαπλοκής είτε διαμορφωνόταν συστηματικά καθεστώς ανοχής στις έκνομες ενέργειες της οργάνωσης. Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν ήδη 10 αστυνομικοί».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Νέα αύξηση ορίων ηλικίας»

Η εφημερίδα γράφει ότι : «στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα των ελλειμμάτων των ασφαλιστικών ταμείων θα κριθεί το μέλλον της εκ νέου περικοπής των συντάξεων, εφόσον η κυβέρνηση δεν «πιάσει» τους στόχους που θέτει σε θεωρητικό πάντα επίπεδο το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού»

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Όργανο του Μεγάλου Ισραήλ ο Αντώνης Σαμαράς!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «για όσους το…ξέχασαν το φθινόπωρο του 2011, πριν δηλ. από δύο χρόνια, ο Σαμαράς έκανε και πάλι τις ίδιες ακριβώς κινήσεις! Τότε ακολούθησε η αλλαγή της στάσης του ως προ το Μνημόνιο. Τώρα ετοιμαστείτε για την συνεκμετάλλευση στα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, που θα συνοδευτεί και με ένα νέο θανατηφόρο ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ!».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: « «Πουλούσε όπλα σε χρυσαυγίτες ο βουλευτής Μίχος»

Η εφημερίδα γράφει ότι: « Η κατάθεση του «μάρτυρα Ε’» καίει την εγκληματική οργάνωση». «Μας εκπαίδευε στην χρήση μαχαιριών σφάζοντας αμνοερίφια με χτυπήματα στην καρωτίδα και διέθετε όπλα σε μέλη έναντι τιμήματος». «Αν δεν πεις αυτά που πρέπει θα σε σκοτώσουμε» απείλησαν τον κατηγορούμενο Γ. Δήμου μέλη της Χρυσής Αυγής.

ΕΣΤΙΑ: «Κατ’ ευφημισμόν Κράτος Δικαίου»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «προ τριετίας κυκλοφόρησε στην Βρεταννία ένα εξαιρετικό βιβλίο με τίτλο «Το Κράτος Δικαίου» (The Rule of Law). Συγγραφέας του ήταν ο εν τω μεταξύ αποβιώσας διαπρεπής Αγγλος δικαστής Λόρδος Μπίγκχαμ. Η δε μεγάλη συνεισφορά του βιβλίου του έγκεινται στο ότι καθορίζονται Οκτώ Θεμελιώδεις Αρχές (Lord Bingham’s Eight Principles), που κατά τον συγγραφέα χαρακτηρίζουν το Κράτος Δικαίου».

Η ΑΥΓΗ: «Ανάπτυξη της φτώχειας»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «ένας στους τρεις Έλληνες φτωχός (31%) στην εποχή των Μνημονίων, σύμφωνα με την Eurostat. Την Ελλάδα ακολουθούν στον θλιβερό κατάλογο οι άλλες χώρες του Νότου. Περικοπές σε κοινωνική ασφάλιση-περίθαλψη 2,6 δις. προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2014 που κατατέθηκε στη Βουλή».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Αμετανόητοι- Νέες αποκαλύψεις για τη Χ.Α. αλλά και την εκλογική συμπεριφορά»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «για ακόμη τρεις βουλευτές ζητείται η άρση της βουλευτικής ασυλίας. Η Χ.Α. σχεδίαζε κατάλυση της δημοκρατίας με εισβολή τανκς στη Βουλή, ενώ οργάνωνε στρατιωτικά τμήματα με πολεμικές τέχνες και εκπαίδευση για μαχαιρώματα στην καρωτίδα!. Την ίδια στιγμή δύο νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν σημαντική υποχώρηση των ποσοστών της Χ.Α., ωστόσο ένα ποσοστό 6,9% έως 7,8% δηλώνει ότι θα τους ψήφιζε!»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Κάθειρξη 20 ετών και δήμευση περιουσίας στον Τσοχατζόπουλο»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «ποινή κάθειρξης 20 ετών, την ανώτατη που προβλεπόταν και χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, επέβαλε στον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ολοκληρώνοντας την πολύκροτη δίκη για τις μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα».

NEWSBOMB: ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Γιώργος Αυτιάς – Χτίζει παλάτια και οι φτωχοί κοιμούνται στα παγκάκια.

Η εφημερίδα γράφει για το «παιδί του λαού» που από την Αμφιάλη μετακόμισε σε… έπαυλη στη Βούλα!

Ο ΛΟΓΟΣ: «Βαριά καμπάνα για τον Ακη»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «την ανωτέρα των προβλεπομένων ποινών, εξαντλώντας όλη του την αυστηρότητα, υπέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Ακη Τσοχατζόπουλο για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» στα εξοπλιστικά προγράμματα».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Μοναδική ελπίδα η ανασύνταξη του κινήματος»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «η μοναδική ελπίδα και προοπτική είναι η γρήγορη ανασύνταξη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, η οργάνωση της λαϊκής πάλης, η προώθηση της λαϊκής συμμαχίας ανάμεσα στην εργατική τάξη, τους υπάλληλους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους, τις γυναίκες».

ΤΑ ΝΕΑ: «Ανοίγει ο δρόμος για νέες διώξεις»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «έρχονται νέες διώξεις για τη Χρυσή Αυγή μετά τις καταθέσεις –φωτιά από πρώην μέλη της οργάνωσης. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ενημέρωσε χθες τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την πορεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Ελλάδα».

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: «Βαριές ποινές σε Ακη και σία»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Η μεγάλη επιστροφή- Οι διεθνείς οίκοι αναζητούν ευκαιρίες για τοποθετήσεις»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «στοιχηματίζουν στο σενάριο για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Περισσότεροι επενδυτικοί οίκοι «βλέπουν» τώρα επιστροφή της χώρας στις αγορές το επόμενο έτος. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χθες στις 1.094,45 μονάδες, καταγράφοντας κέρδη 2,49%».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Προϋπολογισμός φιλόδοξος με μέτρα ύψους 5 δις. ευρώ»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «μέτρα ύψους 5 δις. ευρώ, με αύξηση των εσόδων και μείωση των δαπανών, και ειδικά των κοινωνικών, προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2014, με ορατό τον κίνδυνο το «πακέτο» να διευρυνθεί με την επιστροφή της τρόικας».

Keywords
πρωτοσελιδα, χρυση αυγη, η εφημεριδα, τα νεα, δημοκρατια, προυπολογισμος, βενιζελος, μνημονιο, ελευθεροτυπια, νέα, ωρα, δηλ, σαμαρας, πετρελαιο, εστια, law, αυγη, eurostat, ελλαδα, δις, βουλη, εφημεριδα, ζητείται, δημοσκοπηση, καθημερινη, τσοχατζοπουλος, newsbomb, ριζοσπαστησ, μακεδονια, ναυτεμπορικη, Αντωνης Σαμαρας, κινηση στους δρομους, μυστικες δημοσκοπησεις, υπουργειο εσωτερικων, εφημεριδα δημοκρατια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, μνημονιο 2, ακης τσοχατζοπουλος, αλλαγη ωρας 2012, μνημονιο 3, εκλογες 2014, βουλευτες, ζητείται, χωρες, αυγη, ισραηλ, καθημερινη, ναυτεμπορικη, ωρα, αυξηση, αμφιαλη, ατμοσφαιρα, βιβλιο, γιωργος αυτιας, διευθυνση, δηλ, δικη, δις, δρομος, ευρω, εκπαιδευση, ελπιδα, εποχη, εσωτερικων, ετων, ετος, εφημεριδα, ιδια, υποθεση, θεωρητικο, θεωρια, κυβερνηση, μιζες, μειωση, παντα, οκτω, σεναριο, σωμα, φθινοπωρο, φτωχος, φωλιες, χρυση, αγορες, αυτιας, eurostat, εισβολη, θεματα
Τυχαία Θέματα