Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατέκριναν τις δηλώσεις Σαμαρά (vid)

Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στράφηκαν εναντίον του πρωθυπουργού και του επιτελείου του με αφορμή το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον Γάλλο πρωθυπουργό Φρανσουά Ολάντ...

Το ΚΚΕ πρώτο εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Το μήνυμά του γαλλογερμανικού άξονα είναι ξεκάθαρο: Ο λαός να καταδικαστεί μόνιμα στην εξαθλίωση.»

Εν συνεχεία, το ΣΥΡΙΖΑ σε δική του ανακοίνωση καυτηρίασε τη στάση του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «Ο κ. Σαμαράς

δεν ζήτησε και δεν πήρε τίποτα από Μέρκελ και Ολάντ, παρόλο που τα έδωσε όλα. Το μόνο που έδειξαν οι συναντήσεις του με τους ευρωπαίους ηγέτες είναι η κοινή προσήλωση της ελληνικής κυβέρνησης και του χρεοκοπημένου ευρωπαϊκού νεοφιλελευθερισμού ως προς την πιστή εφαρμογή του μνημονιακού προγράμματος.»

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου υποστήριξαν ότι: «Όπως η κ. Μέρκελ έτσι και ο κ. Ολάντ ζητούν την εφαρμογή ενός προγράμματος που οδηγεί μόνο στην εξαθλίωση, την ύφεση και ανακυκλώνει την κρίση»

Και τέλος η Χρυσή Αυγή έσπευσε να κατακρίνει το αποτέλεσμα της συνάντησης Ολάντ – Σαμαρά λέγοντας:

«Ο γαλλο-γερμανικός άξονας έχει αποφασίσει να υφαρπάξει τον εθνικό μας πλούτο και εκβιάζει με το ενδεχόμενο οριστικής εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Η ψοφοδεής τακτική Σαμαρά έναντι των δανειστών επιταχύνει τις εξελίξεις και οδηγεί σε ένα ζοφερό μέλλον τη χώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα