Τα «καρφιά» των τοκογλύφων

Από τις φιλοφρονήσεις στα καρφιά και από το θαυμασμό στα πισώπλατα μαχαιρώματα! Ο λόγος για τους αρχηγούς των οργανώσεων τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου στις μεταξύ τους συνομιλίες δεν έλειπαν οι έπαινοι για τα κατορθώματά τους, ωστόσο, στις επαφές τους με τρίτους δε δίσταζαν να «δώσουν» τους αντιπάλους τους.

Έτσι, λοιπόν, στα χέρια της αστυνομίας υπάρχει ένα σπουδαίο ανακριτικό υλικό, με αλληλοκαρφώματα!

Το μαχαίρι καρφώθηκε στην πλάτη του γνωστού στελέχους του ΣΔΟΕ,

Χρήστου Παπαχατζή, τον οποίο «έδωσαν» ως άνθρωπο του Μάρκου Καραμπέρη. Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε τον Ιούνιο ο επικεφαλής της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης, Δημήτρης Λαμπάκης με τον Δ.Κ. αναφερόμενος στον Καραμπέρη, αποκάλυψε ότι απέκτησε μεγάλη άκρη στο ΣΔΟΕ.

Με αγωνία οι ομολογίες τους στον ανακριτή

Την ίδια ώρα μεγαλώνει η αγωνία για το τι θα πουν σήμερα ενώπιον του ανακριτή, ο φερόμενος ως αρχηγός του μεγαλύτερου κυκλώματος τοκογλυφίας, αλλά και των άλλων δύο επικεφαλής των εγκληματικών οργανώσεων. Με τις σημερινές απολογίες κλείνει η πρώτη φάση της δικαστικής διαδικασίας για τα 53 συλληφθέντα μέλη της μαφίας. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι μετά την απολογία τους.

Μάλιστα, όλα και περισσότερα θύματα των τοκογλύφων αποκαλύπτουν τον εφιάλτη που έζησαν πέφτοντας στα δίκτυα τους!

Τους «γλύκαναν» και οι λουκουμάδες

Τα αδέλφια Μελέτη φαίνεται πως «χόρτασαν» την πείνα τους για δράση με λουκουμάδες, καθώς φέρεται να εμπλέκονται στο κύκλωμα της Χαλκιδικής, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στη «μαφία... των λουκουμάδων»! Εκτός από τα δεκάδες καταστήματα και beach bars που είχαν υπό τον έλεγχό τους, παρείχαν προστασία και στους μικροπωλητές που πουλούσαν λουκουμάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα