Τα 153 «ναι» στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Τα 153 «ναι» κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σύγκρουση μέσα και έξω από τη Βουλή".

Η εφημερίδα γράφει ότι "είπαν "ναι" 153, "οχι" 128 και "παρών" 18. Αντώνης Σαμαράς:Η πιο κρίσιμη απόφαση εδώ και 37 χρόνια. Ψήφος για παραμονή στο ευρώ. Ψήφος για παραμονή στο ευρώ. Γυρίζουμε το καράβι της ιστορίας. Αντιστρέφουμε μια ολέθρια πορεία. Θέλουμε μια Ελλάδα

της ελπίδας και όχι της απόγνωσης".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Νύχτα οργίων".

Η εφημερίδα γράφει ότι "η πιο άγρια συνεδρίαση από το 1974 και μετά. Ψηφίστηκαν (με 153 "ναι") τα δύσκολα, έρχονται τα χειρότερα. Περισσότεροι από 150.000 διαδήλωσαν χθες (υπό βροχήν) στην πλατεία Συντάγματος!. Με κανόνια νερού χτύπησε η Αστυνομία. Διαγραφές 6 "όχι" από ΠΑΣΟΚ, με 27 βουλευτές έμεινα ο Βενιζέλος".

ΕΘΝΟΣ: "Ψήφος θρίλερ. Νύχτα ντροπής".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "έπειτα από μια συνεδρίαση 14 ωρών, με δραματικές εξάρσεις, η Βουλή ενέκρινε το πολυνομοσχέδιο με τα δυσβάστακτα δημοσιονομικά και εργασιακά μέτρα, που ανοίγουν το δρόμο για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ.ευρώ. 153 "ναι" σε μια από τις πιο δραματικές συνεδριάσεις του κοινοβουλίου".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Στο Αιγαίο η ναυαρχίδα του Ρωσικού Στόλου!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ιρανοί, Ρώσοι και "σύμμαχοι" με το δάκτυλο στη σκανδάλη την ώρα που εμείς ασχολούμαστε με τις "γραφικότητες" των βουλευτών "μας" και τη λίστα Λαγκάρντ. Η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση στη Συρία έχει ήδη αρχίσει...".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τελευταία ευκαιρία με βαρύ τίμημα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "με 153 "ναι" ψηφίστηκαν τα επώδυνα μέτρα. 6 διαγραφές στο ΠΑΣΟΚ, εκτός ΚΟ οι Σκανδαλίδης, Γκερέκου, Μπόλαρης, Κουτσούκος, Κασσής, Παραστατίδης. Εκτός ΝΔ ο Κασαπίδης, που ψήφισε "παρών". Δύο "όχι" από τη ΔΗΜΑΡ."

ΕΣΤΙΑ: "Ορόσημο για την Ελλάδα".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η βουλή των Ελλήνων υπερψήφισε χθες, με ψήφους 153 υπέρ, 128 κατά και 18 παρών το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει μέτρα εξορθολογισμού της ελληνικής οικονομίας και του πλαισίου λειτουργίας της. Οσο κι αν αυτό δεν έχη γίνει αντιληπτό από την κοινή γνώμη, η υπερψήφισης των μέτρων αυτών αποτελεί ορόσημο για την περαιτέρω πορεία της χώρας".

Η ΑΥΓΗ: "Κρέμονται στους 153 πέφτουν στο λαό".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "οριακή πλειοψηφία 153 βουλευτών διαθέτει πλέον η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ. Είχε πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από 179 βουλευτές. Εξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν να ψηφίσουν τα βάρβαρα μέτρα και διεγράφησαν από την Ευ.Βενιζέλο: Σκανδαλίδης, Γκερέκου, Κουτσούκος, Παραστατίδης, Κασσής και Μπόλαρης. Εκτός ΝΔ έθεσε ο Α.Σαμαράς τον βουλευτή Κοζάνης Κασαπίδης που δήλωσε παρών. Ο.Βουδούρης και Π.Μουτσινάς καταψήφισαν τα μέτρα παρά το παρών της ΔΗΜΑΡ".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Η νύχτα που άλλαξε τη ζωή όλων των Ελλήνων".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "υπερψήφιση των μέτρων αλλά και διαγραφές σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αυτό που περιμένει ο πρωθυπουργός τώρα είναι η τήρηση των δεσμεύσεων από τ

Keywords
Τυχαία Θέματα