Συννεφιά με τοπικές βροχοπτώσεις

Νεφώσεις και τοπικές βροχοπτώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αυριανού καιρού, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια όπου είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς

χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια θα σημειωθεί στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από -8 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια περιμένουμε στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι: ανατολικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές η χιονόνερο και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Από το απόγευμα θα υπάρξει βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι στα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αναλυτικά οι περιοχές που χρειάζονται αλυσίδες:

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ

Επ. Ο. Οργάνη – Σμιγάδα – Μυρτισκή – Άνω Βυρσίνη.
Επ. Ο. Οργάνη – Άνω & Κάτω Κάρδαμος – Κύμη.
Ορεινό Επαρχιακό Δίκτυο Νέας Σάντας – Κέχρου, από 30ο χλμ.Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ
Επ. Ο. Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο «Βόρας», από το 15ο έως το 25ο χλμ.
Α.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ
Δ.Ο. Βέροιας – Σελίου (έως χιονοδρομικό κέντρο Σελίου)
Δ.Ο. Σελίου - Άνω Σελίου- Αγ. Νικολάου Νάουσας
Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Βέροιας – Κοζάνης, από το

Keywords
Τυχαία Θέματα