Συνελήφθησαν τρία «βαποράκια» στη Ρόδο

16:37 3/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ηλικίας 28 και 31 ετών και ένας 28χρονος Έλληνας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνα που έγινε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στο σπίτι του 31χρονου αλλοδαπού, βρέθηκαν 13 ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 130 γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και έρευνας, προσήλθε στην οικία του 31χρονου

ο 28χρονος, με σκοπό να αγοράσει ναρκωτικές ουσίες και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 31χρονος Αλβανός διατηρούσε στην οικία του και πωλούσε τις ναρκωτικές ουσίες (ηρωίνη) σε τοξικομανείς της Ρόδου, κατ’ εντολή 28χρονου ομοεθνή του, στον οποίο και απέδιδε τα χρήματα από την εμπορία των ναρκωτικών.

Από αναζητήσεις που ακολούθησαν συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου ο 28χρονος Αλβανός και σε έρευνα που έγινε, βρέθηκαν 150 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών και αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών αφέθηκε ελεύθερος και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Οι ναρκωτικές ουσίες και τα χρηματικά ποσά μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα