Συναυλία... λήξης και... ραντεβού στο Ρίο!

Αφιερωμένη στην βρετανική μουσική κουλτούρα ήταν η Τελετή Λήξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012. Οι Βρετανοί διοργάνωσαν ένα μεγάλο... πάρτι, θέλοντας να γιορτάσουν την ολοκλήρωση των Αγώνων και την... παράδοση της σκυτάλης στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι διοργανωτές επιστράτευσαν όλα τα μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής του Νησιού, με

αποτέλεσμα η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων να μετατραπεί σε μία μεγάλη... συναυλία, η οποία διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες και αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που επέλεξαν οι Βρετανοί να αποχαιρετήσουν τον κόσμο, ο οποίος για τις προηγούμενες δύο εβδομάδες είχε την προσοχή του στραμμένη πάνω τους.

Η Ολυμπιακή Φλόγα, έπειτα από 17 ημέρες, έχοντας παράλληλα περάσει από... 40 κύματα και... μετακομίσεις, έσβησε εκεί απ' όπου... άναψε, στο κέντρο του Ολυμπιακού Σταδίου και αφού πρώτα διασπάστηκε στα... έξω συνετέθη κατά την Τελετή Έναρξης. Πλέον, η... σκυτάλη περνάει στην Βραζιλία και το Ρίο ντε Τζανέριο που έχει αναλάβει τη διοργάνωση των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Όσον αφορά στην ελληνική παρουσία στους Αγώνες του Λονδίνου, το πρόσημο ήταν αρνητικό. Η ελληνική Ολυμπιακή ομάδα επιστρέφει στην χώρα μας έχοντας μόλις δύο χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές της, από τον Ηλία Ηλιάδη στο τζούντο και τις Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνας Γιαζιτζίδου, επίδοση που είναι η χειρότερη μετά τους Αγώνες του 1988, όταν ο Μπάμης Χολίδης είχε χαρίσει στην Ελλάδα ένα χάλκινο στην πάλη.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα