Συμμορία στη Ροδόπη έκλεψε πέντε φορτηγά σ’ ένα μήνα!

Τετραμελή συμμορία η οποία έκλεψε μέσα σε ένα μήνα 5 ΙΧ φορτηγά αυτοκίνητα από εργοτάξια της περιοχής Ροδόπης, εξάρθρωσε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας τους τρεις από τους δράστες, ενώ αναζητείται ο τέταρτος.

Οι τρεις (δύο 30χρονοι και ένας 26χρονος) συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης να έχουν κλέψει από εργοτάξιο ένα ΙΧ φορτηγό, ενώ ένας 32χρονος συνεργός τους διέφυγε.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι τέσσερις στο διάστημα από 5-2-2014 έως 6-3-2014, αφαίρεσαν, από εργοτάξια, άλλα τέσσερα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με

την αστυνομία, οι τρεις από αυτούς (ο 32χρονος που αναζητείται και οι δύο 30χρονοι) έχουν στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές για κλοπές. Επιπλέον, ο 32χρονος έχει απασχολήσει για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα εκβίασης και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ ο ένας από τους 30χρονους για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και απόπειρα ληστείας και ο δεύτερος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά όλο το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας των δραστών και την τυχόν συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων, ενώ παράλληλα αναζητεί τον 32χρονο ο οποίος διέφυγε την επ' αυτοφώρω σύλληψη.

Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκαν κλεμμένα φορτηγά στον Ασπρόπυργο

Keywords
Τυχαία Θέματα